15.5.13

#PERSONAL - Instagram diary april & may

In mijn vorige post vertelde ik het al, de afgelopen week heb ik een hele drukke week gehad. Ik ben net gestart met een nieuwe baan, ben flink aan het sporten en ben bezig met een leuk DIY project! Daarnaast heb ik leuke feestjes gehad de afgelopen dagen en ben ik een weekendje weg geweest met het gezin! Dus niet alleen druk, maar ook nog eens erg leuk! Kijk snel verder voor leuke foto's!
April
1. Omdat ik geslaagd was voor mijn opleiding kreeg ik van mijn lieve mannetje deze heerlijke parfum. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, dus ik was helemaal happy!
2. Samen op de foto met mijn lieve schatje. De camera flitste echt op het perfecte moment, twee seconden later kreeg ze een paniekaanval omdat er een hard geluid te horen was buiten, waardoor ze me half aanviel en naar binnen crosste. 
3. Een heerlijke salade met garnaaltjes, onderdeel van een 21 day challenge die ik volg, hierover volgt volgende week meer!
4. Mijn laastse dag bij Van Tilburg Online! Ik heb hier een leuke stage gehad en hier ook nog prettig mogen werken na mijn stage, maar het werd ook tijd voor een nieuwe uitdaging!
5. Mijn vriend is naast sportinstructeur ook DJ. Dit was een avond waarop hij moest draaien in een plaatselijke kroeg. En als trouwe fan was ik er natuurlijk bij ;)
6. Koninginnedag vieren samen met vriendinnetjes. 

Mei
7. Omdat papa en mama 25 jaar getrouwd zijn op 6 mei, gingen we een heerlijk weekendje weg naar de Ardennen. Deze foto is genomen in Dinant samen met Jimmy.
8. Als je naar de Ardennen gaat, is het leuk om een aantal sportieve dingen te doen, zoals survivelen of kajakken. Op deze foto even een happy momentje van mezelf tijdens een kajak tochtje, haha.
9. Samen met mijn broertje bij een pauze tijdens het kajakken. 
10. En als je ouders 25 jaar getrouwd zijn, dan hoort daar natuurlijk een feestje bij. Op deze foto sta ik samen met mijn lieve vriendinnetje Daniƫlle.
11. Bij feest hoort champagne. Om papa en mama te helpen hielp ik mee met champagne uitdelen aan alle gasten. 
12. Dit is een klein onderdeel van een groter DIY project waar ik op dit moment mee bezig ben. Hierover volgt later meer informatie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn