19.5.13

#OOTD: 7th Sunday festival sweet chiffon dress

Zoals jullie weten ben ik een enorm fan van festivals en feesten, dit seizoen ben ik al bij Daydream festival geweest, hier heb ik ook een outfitpost van online gezet! Gisteren heb ik Harmony of Hardcore bezocht en vandaag bezoek ik alweer het 3e festival van het seizoen: 7th Sunday festival! Nu vast voor jullie de outfit die ik vandaag ga dragen! Ik heb dit artikel via de Blogger app op mijn mobiel getypt, dus bij deze vast mijn excuses als de lay-out er niet geweldig uit ziet ;)!Wat vinden jullie van mijn outfit? Wat doen jullie meestal aan naar festivals?

Dress: Primark
Shoes: Geleend van mijn lieve schoonzusje
Necklace: Mi Moneda
Watch: Ikki
Sunglasses: Primark

1 opmerking:

  1. Wat zie je er mooi uit! Veel plezier vandaag :-)

    Liefs Judith
    www.myownvogueworld.com

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn