1.5.13

#CHALLENGE - Geen kleren meer kopen tot mijn verjaardag: UPDATE

Een tijdje geleden, om precies te zijn 2,5 maand geleden (14 februari),maakte ik een schokkende aankondiging: geen kleren meer kopen tot mijn verjaardag. Ik moet zeggen dat de eerste 1,5 maand erg gemakkelijk voorbij gingen. Ik vond ineens allerlei leuke combinaties in mijn kledingkast die ik nog nooit eerder ontdekt had, ik maakte leuke DIY's en ik verbood mezelf om uberhaubt op webshops of in winkels te gaan kijken. Willen jullie weten hoe het op dit moment met mijn challenge gaat? Lees dan snel verder!

Bron: keepcalm-o-matic.co.uk


Om het even kort te houden: het is een compleet drama. Ik wil zóó graag iets nieuws kopen. Normaal heb ik van die momenten dat ik 100en winkels doorspit naar nieuwe kleding, maar dat ik echt niks leuks kan vinden. De afgelopen maand zie ik overal leuke dingen. Ik word er serieus helemaal gek van. Het liefst zou ik alles kopen wat ik op dit moment tegen kom. Daarnaast ben ik deze challenge gestart omdat ik niet zeker was van een baan na april. Ik heb goed nieuws! Ik ben namelijk aangenomen voor een topfunctie bij een groot Amerikaans bedrijf (helaas niet meer in de mode, maar de baan waar ik ga werken is echt goed en staat super op mijn CV)! Omdat ik weet dat ik na april dus ook weer lekker geld ga verdienen, is het voor mij nóg moeilijker om deze challenge goed vol te houden. Ik heb gewoon geld voor kleren, en ik mag ze niet kopen! Zo gemeen, haha.

Ik heb daarom speciaal voor jullie, een klein gedeeld van mijn enorme wishlist die ik de afgelopen maanden heb opgebouwd hieronder gepost.
Forever21

Only

Maison Scotch

River Island

Forever21
Forever21
Forever21
Forever21

Nelly

Kocca

En als ik heeeel eerlijk ben, denk ik dat ik de afspraak met mezelf ga verbreken. Hoe slecht het ook is. Mijn eerste zuurverdiende centjes op mijn nieuwe baan, die wil ik uitgeven! En als modeverslaafde, kan dat niet anders dan aan kleding! 

Nu zou je kunnen zeggen dat mijn challenge dus eigenlijk gefaald heeft. Dit is ook het geval, ik heb het immers niet volgehouden tot mijn verjaardag (1 juli). Maar voor iemand die eerst élke week nieuwe kleren kocht  (ja zo erg was ik bezig!), vind ik toch dat mijn challenge goed geslaagd is. Eind mei ontvang ik mijn eerste salaris, dat zou betekenen dat ik 3,5 maand geen kleren gekocht heb. Een hele prestatie, al zeg ik het zelf. Dus nu voor mezelf, moet ik het nog één maandje volhouden. Daarna zal ik jullie natuurlijk voorzien van leuke shoplogs en mijn nieuw gekochte spulletjes!


5 opmerkingen:

 1. pfoee dat je dit al vol gehouden hebt zeg!
  Ik zou dat echt niet kunnen, zou voor mij het zelfde zijn als ik zo lang geen make-up mocht kopen! Zou dr doodongelukkig van worden haha!

  Lekker je zuurverdiende centjes uit gaan geven zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke goed meid! Ik zou het zeker niet kunnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh nou dat vind ik al super lang hoor! Die gele jurk is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi! weet je misschien een leuke naam voor mijn nieuwe blog?? ik heet evelijn en ik hou... ja inderdaad ook van shoppen!! :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik heel eerlijk moet zijn ben ik echt extreem slecht in namen verzinnen, haha. Misschien kun je een naam verzinnen die lijkt op een quote die je leuk vindt of een merk dat je erg leuk vindt, en vorm hiermee je naam. Wat je ook kunt doen is dat je het woord shoppen of mode door een translator gooit, zodat je van de vertaling van dit woord de naam van je blog maakt. Succes :)

   Liefs Carlijn

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn