3.4.13

#Personal: New haircut

Ongeveer 3 jaar geleden was ik zo stom geweest om mijn haren te knippen tot een heuze boblijn. Opzich stond het me niet super lelijk, maar ik had na een paar dagen al spijt van het afknippen van mijn mooie lange haren. Zoals jullie op onderstaande foto kunnen zien, hier was mijn haar ongeveer een half jaartje bezig met 'lang groeien'. (let trouwens niet op mijn prachtige outfit, het was carnaval toen deze foto gemaakt werd, haha) Dus dit is niet direct na het knippen van de boblijn (kon geen recente foto vinden). Lees snel verder voor foto's van mijn huidige, nieuwe kapsel!


Na 3 jaar lang sparen had ik eindelijk mijn mooie lange kapsel weer terug. Ik had al mijn haar tot één lengte laten groeien, maar vond mijn kapsel de laatste tijd wat saai worden. Een saaie effen bruine kleur en alles op één lengte; daar moest verandering in komen. Dus na lang wikken en wegen heb ik besloten om een Coupe Soleil te laten zetten, in combinatie met een flinke dosis laagjes!
Wil jij ook je haren lang laten groeien, dan heb ik één belangrijke tip voor je. Ga regelmatig naar de kapper. Je zou denken; waarom mijn haren knippen als ik ze juist lang wil laten groeien? Als je je haren op een gezonde manier lang wil laten groeien is het belangrijk om regelmatig dode puntjes weg te laten knippen. Ik ging toen ik mijn haren lang liet groeien ongeveer 1x per 10-12 weken naar de kapper.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kapsel?

5 opmerkingen:

 1. Staat je echt superleuk! Wauw!

  liefs,
  idwerd
  invisiblecreations.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt prachtig!!!!

  En mocht je ooit nog je lange lokken afknippen, doneer ze dan aan Stichting Haarwensen, die maken er pruiken van voor kale kinderen, dan kan je dáár in ieder geval geen spijt van krijgen. Maar voorlopig nog even zo houden hoor, veel te mooi om af te knippen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn