24.4.13

#OOTD: Het festivalseizoen is eindelijk begonnen!

Zoals vaste volgers van mijn blog waarschijnlijk wel al weten, ben ik een enorm festival liefhebber. Het liefst zou ik (als het mooi weer is) elk weekend naar een festival gaan, helaas heb ik daar niet genoeg geld voor, dus houd ik het ieder jaar bij een aantal favorieten. Om het festivalseizoen goed in te luiden ben ik zaterdag 13 april naar Daydream festival geweest! Hier kwam ik medeblogger en collega Judith tegen! Dus dat was het perfecte moment om van elkaar een paar leuke outfitposts te maken. Helaas ging dat niet helemaal perfect, er waren namelijk een aantal gekke festivalgangers die het leuk vonden om steeds voor de camera te springen. Maar ach, na een paar keer fotograferen hadden we toch een aantal leuke foto's verzameld. Lees snel verder!

Het voordeel van festivals in Belgiƫ: heerlijke Kriek! Mijn lievelings festivaldrankje haha! Helaas heb je dit op Nederlandse festivals vaak niet!Last but not least, een fotootje samen met Judith!


What am i wearing:
Shoes - eBay
Shorts - Selfmade out of an old H&M jeans
Blouse - bought at a small store in my village (Finnz)
Jacket - Only
Bag - Stradivarius
Necklace - Mi Moneda

9 opmerkingen:

 1. Leuk, leuk! Haha en de foto met je biertje is erg schattig :-)

  Liefs Judith
  www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Daydream is in mijn stadje, alleen is die muziek niet zo mijn ding :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk! Ik vind festivals ook zo heerlijk :) Leuke blog heb je! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits! Festivals zijn er gelukkig genoeg deze zomer, dus ik hoop nog meer looks te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er leuk uit! Schattig die pofmouwtjes aan je top. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. you are so cute!


  xx
  Meelena


  www.theserialshopper.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook mijn favoriet om naar festivals te gaan :-)
  Ziet er leuk uit.
  Mag ik vragen of je een panty aanhebt zonder broekje? Als je een shortje aandoet komt dat meestal eronder uit. En dat vindt ik niet zo mooi.
  Bij jou is dat blijkbaar niet. Waar heb je deze panty's vandaan?
  Alvast bedankt. x Elke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Elke!

   Volgensmij zit er bij mij wel een broekje in de panty, alleen omdat de short net iets langere pijpjes heeft komen deze er niet onder uit! Ik haal eigenlijk mijn panty's altijd bij de Hema of de H&M, en dan pak ik altijd de 40 denier panty's!

   Succes :)

   Liefs Carlijn

   Verwijderen
 8. Super leuke outfit! Vooral de rode laarsjes vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn