10.4.13

#REVIEW/SHOPLOG - Lush Lacquer nagellakjes!

Een tijdje geleden zag ik op Pinterest een prachtig nagellakje voorbij komen. Die moest ik hebben, dus na een oproepje te hebben geplaatst op Facebook, en via mijn nichtje aan een Etsy webshop gekomen te zijn; kwam ik er achter dat het lakje van Lush Lacquer was. Lees snel verder voor swatches en een review van de nagellakjes.

De lakjes kosten ongeveer 7 dollar en daarnaast betaal je 7 dollar verzendkosten. Opzich niet super goedkoop. Maar een lakje zoals deze had ik nog nooit ergens anders gezien! Het leuke aan Lush Lacquer lakjes is dat deze handgemaakt zijn. Een moeder en dochter hebben samen dit nagellak bedrijfje geopend en zijn een shop gestart op Etsy.

Ik heb twee kleuren gekocht via hun webshop. Ik zal beide kleuren even kort reviewen.
Neon Lights
Op dit lakje werd ik op slag verliefd. Hij dekt best goed, in twee laagjes zit deze nagellak mooi gedekt op je nagels. De nagellak chipt niet zo snel. Ik had de nagellak vrijdag voor het eerst opgedaan. Heb vrijdag en zaterdag gedoucht en gesport en ben op stap geweest. De nagellak zat er maandag nog steeds mooi op. Maandagavond heb ik de nagellak er zelf afgehaald omdat ik een andere kleur op wilde. Ik heb wel een topcoat aangebracht over de nagellak, niet omdat ik bang was voor chippen, maar eigenlijk omdat je de neon sprinkeltjes anders best bobbelig voelt zitten. De topcoat was dus gewoon een fijn extraatje om de nagellak glad af te werken.

Bubble Yummy

Omdat de verzendkosten van de nagellakjes best duur zijn, besloot ik om twee lakjes te bestellen, zo had ik voor mijn gevoel iets meer waar voor mijn geld (aangezien de verzendkosten ongeveer even hoog zijn als het nagellakje zelf). Dus speurde ik de webshop af naar een andere mooie kleur. Deze kleur is iets paarser in het echt dan de kleur op de foto. Dit lakje had wel 3 laagjes nodig om mooi te dekken. Maar dan is het ook wel echt een prachtig nagellakje. Dit lakje lijkt me ook erg mooi als topcoat met hieronder een donkere kleur (bijvoorbeeld donkerblauw). Het enige nadeel aan dit lakje: het er af halen. Net zoals vele glitternagellakjes is ook dit lakje een hel om los te krijgen van je nagels. Je kunt de lakjes via deze webshop kopen: http://nl.etsy.com/shop/lushlacquer

Wat vinden jullie van de lakjes?

2 opmerkingen:

  1. Die blauwe wil ik ook!!!! heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw die met die neon stipjes is heel vet!


    XO
    www.bordeauxbravoure.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn