17.4.13

#BEAUTY - Aangemeld voor de RTL Stylecase!

Zoals vele van jullie wel weten, zijn er ontzettend veel beautyboxen waar je je voor kunt aanmelden. Voor degene die nog niet weten wat een beautybox is, een beautybox is een pakketje met meestal 5 of meer beauty-mini's erin, die maandelijks naar jouw adres verzonden worden. Je ontvangt deze miniaturen door een abonnement af te nemen bij één van de leveranciers voor deze beautyboxen. Ik heb me aangemeld voor een redelijk nieuwe beautybox, de RTL Stylecase! Lees snel verder om te zien waarom ik voor deze box gekozen heb.
bron: Stylecase
De Stylecase kost net als de meeste Beautyboxen 14,95 per maand. Je sluit een abonnement af (die maandelijks opzegbaar is) en ontvangt iedere maand een giftbox thuis gevuld met een mix van make-up, parfum, haar-, gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten. In deze giftbox zitten vijf tot acht beauty-items. Nu is het bij de meeste beautyboxen zo, dat je alleen mini's ontvangt van de producten. Best wel zonde, want na 2x gebruiken zijn deze mini's vaak al op. Bij Stylecase streven ze ernaar om zoveel mogelijk fullsize producten in de box te stoppen. De waarde van de box ligt hierdoor altijd hoger dan wat je ervoor betaalt. Naast de beautyproducten ontvang je ook een mini magazine; Star Secrets. In Star Secrets kun je lezen over de favoriete beautyproducten van de sterren, de laatste trends op beautygebied en uiteraard ook tips en trucs om er op je mooist uit te zien.


Waarom ik voor Stylecase heb gekozen?
- Vanwege het feit dat er zo vaak mogelijk een fullsize of travelsize item bij zit, hierdoor heb ik het gevoel dat je meer waar voor je geld krijgt bij deze stylecase, dan bij een andere beautybox.
- Omdat iedereen eigenlijk die andere boxen al heeft, en het mij juist leuk leek om een keer iets anders te hebben.
- De producten die ik in de voorgaande Stylecases heb zien verschijnen spraken mij het meeste aan.

Ik ben zelf heel erg benieuwd naar de eerste Stylecase, deze ontvang ik als het goed is voor het eerst eind april! Zodra ik hem binnen heb zal ik natuurlijk voor jullie allemaal een review plaatsen!

Hebben jullie ook een abonnement op een beautybox? Zo ja, op welke?

1 opmerking:

  1. Initmate shaping tool jaaaa hahahahahah

    Maar lijken me idd leuke producten en echt chill dan zo veel producten full size zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn