20.3.13

#OOTD: Neon, blue and denim

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfit of the day heb gepost, dus bij deze weer een keer een outfitpost! Met neon gele elementen! Alvast mijn excuses voor de extreem slechte kwaliteit van de foto's. Ik ben mijn digitale camera kwijt, daarnaast had ik nergens in huis een beetje normaal licht en zijn dus alle foto's overbelicht. Achja, het gaat om het idee ;)! Ik hoop dat jullie mijn outfit leuk vinden. Lees snel verder voor meer foto's!

Ook mijn lieve hondje wilde mee op de foto. Dus even snel een fotootje van ons samen. Wat vinden jullie van Neon kleding? Zou je zelf zoiets aantrekken?

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit! Die foto van je armbandje is echt gaaf!
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, doe je mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg toffe outfit! Mooie accessoires :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik vind je armband echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hond heb je haha! En een leuke outfit ook natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk die neon ketting bij het blauwe, hele aparte maar toffe combinatie! En wat heb je en lief hondje :)

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn