27.3.13

#OOTD: I desperately need spring!

Het is ondertussen al bijna een week lente, maar helaas laat het lenteweer nog lang op zich wachten. Het zonnetje begint gelukkig al een beetje door te breken de laatste dagen, echter blijven de warme temperaturen nog even weg. Helaas, want ik ben echt een aanbidder van warm weer en zon! Omdat ik zo'n zin heb in de lente, heb ik voor vandaag een outfitpost met vrolijke pasteltinten, in de hoop dat het weer door mijn outfit eindelijk een beetje zin heeft om met de lente te starten! Kijk snel verder voor meer foto's!


BLAZER - H&M | T-SHIRT - MAISON SCOTCH | 
BROEK - G-STAR | SHAWL - PIECES | SCHOENEN CONVERSE

8 opmerkingen:

 1. ik vind de kleur van die sjaal echt supertof, leuke outfit :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi je nieuwe layout! En leuke outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super tof, en wat een mooie jeans zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er echt leuk uit! Krijg meteen zin om een lente make-up filmpje op te nemen haha!
  Mooie nieuwe lay out idd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Alle donkere winterkleuren ben ik nu ook wel beu. Ik vind vooral de kleur van je jeans erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit, je blazer en sjaal zijn erg mooi! Je hebt wel een erg leuke blog! Ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn