30.3.13

#FOOD - RECIPE ♥ Nutella cakejes, maar 3 ingrediënten nodig!

Okee, ik heb sinds een paar weken Pinterest, and i have to confess. Ik ben echt mega verslaafd, haha! Nou komen er op Pinterest echt ontzettend veel recepten voorbij die ik ook écht allemaal nog een keer uit wil gaan proberen. Ik ben alleen te lui om er boodschappen voor te doen, haha. Maar nu had ik geluk, voor één van de recepten had ik maar DRIE ingrediënten nodig. Ja lieve lezers, jullie lezen het goed, maar DRIE. En je maakt hiermee echt super simpele, heerlijke cakejes. Ik zal maar niet verder zeuren over hoe leuk ik dit recept wel niet vind, maar ik denk dat het tijd wordt om uit te leggen hoe je deze cakejes maakt!

Je hebt nodig:
- 280 gram Nutella (of een ander merk chocoladepasta)
- 2 eieren
- 62 gram bloem

Je doet alle ingrediënten samen in een kom en mixt ze met elkaar. Vervolgens verdeel het beslag over 12 cupcake/muffin vormpjes. Je bakt de cakejes 30 minuten op 180 graden. En tadááaa klaar! Geniet van je heerlijkheid, haha!

Hieronder mijn eigen foto's, ze zijn niet zo mooi gelukt als op het plaatje hierboven, en ik heb geen hazelnoten gebruikt, maar ze waren wel erg lekker haha!Ga jij dit recept uitproberen?

3 opmerkingen:

 1. Oei dat ziet er wel super lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is nu eens koken op mijn niveau haha :)
  Ik ga dit zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga het nu maken. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn