7.2.13

GESLOTEN Winnaars winactie met drie kledingstukken zijn bekend!

Het is eindelijk zo ver! Tijd om de winnaars van mijn winactie bekend te maken! Zoals jullie weten werd er een blazer, een jurkje en een topje verloot via mijn blog! Nieuwsgierig naar de uitslag? Lees dan snel verder!
De winnaars zijn geselecteerd met behulp van een random person selector (via Google vind je er een hele hoop!), en zijn als volgt:


Alle winnaars hebben van mij per mail persoonlijk bericht gehad. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de enthousiaste deelname! En tot snel! 

Liefs Carlijn

5 opmerkingen:

 1. Hee, ik had je mail beantwoord maar heb je die ontvangen? Ik kreeg namelijk een automatische mail terug dat 'ie niet verzonden was.. Liefs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Kim!

   Nee ik heb je mailtje inderdaad niet ontvangen, maar heb van niemand een e-mail gehad dus ik denk dat er iets mis is met mijn mailprogramma! Ik ga er vanmiddag even naar kijken en dan neem ik even opnieuw contact met iedereen op! Sorry voor het ongemak!

   Liefs Carlijn

   Verwijderen
 2. Oei, ik zie net ook het berichtje van het probleem met je mails! Moet ik mijn adresgegevens eens opnieuw verzenden naar je andere e-mailadres? Groetjes! x Nele

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja graag! Dat zou fijn zijn! Ik heb je al gemaild via mijn nieuwe mailadres! Thanks!

   Liefs Carlijn

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn