4.2.13

GESLOTEN Geslaagd!! Daarom speciaal voor jullie een update op mijn winactie!

Ik wil speciaal voor jullie iets doen; 

De winactie die ik eerder online gezet heb (klik hier) sluit niet bij 100 volgers (zoals in eerste instantie vermeld), maar de winactie sluit a.s. DONDERDAG 7 FEBRUARI OM 13:00 uur. Later die avond zullen de winnaars bekend gemaakt worden via mijn blog, tevens ontvangen de winnaars persoonlijk bericht per mail! 

Lees hieronder hoe je kans kan maken op één van deze leuke items, en doen nog snel mee! 

LAATSTE KANS OP EEN VAN DEZE LEUKE KLEDINGSTUKKEN!!


Waarom ik dit doe en wil je graag meer informatie over de winactie? Lees dan snel verder!Zoals de meesten van jullie weten, ben ik de afgelopen periode erg druk geweest met mijn opleiding. Ik wil jullie allemaal laten weten dat ik vorige week donderdag ben afgestudeerd voor de Bachelor of Commerce. Dit betekent dat ik mijn diploma voor de opleiding Small Business en Retail Management heb gehaald! Goed nieuws, want nu heb ik eindelijk weer tijd om leuke dingen voor mezelf te doen, bijvoorbeeld bloggen! 

Bron: http://pinterest.com/pin/14355292532598208/ 
Zoals jullie allemaal aan bovenstaande afbeelding kunnen zien heb ik 10.000 pageviews behaald (eigenlijk al voor de zomervakantie, maar steeds geen tijd gehad om een winactie online te zetten). Om mijn trouwe lezers en volgers te bedanken heb ik daarom een fantastische winactie (al zeg ik het zelf, haha). Ik verloot namelijk DRIE VERSCHILLENDE KLEDINGSTUKKEN! Drie personen maken dus kans op een prijs! Lees snel verder wat je kunt winnen en wat je hier voor moet doen!

Win een blazer, een jurkje of een topje! Hoe doe je mee?
 1. Volg mij via GFC of Bloglovin'
 2. Stuur een e-mail naar: info@madebycarlijn.nl met het kledingstuk dat je wilt winnen en waarom je dit kledingstuk wilt winnen.
Hoe maak je extra kans op het winnen van de prijs?
 1. Deel deze winactie op Facebook +1
 2. Deel deze winactie op Twitter +1
 3. Deel deze winactie op Hyves +1
 4. Plaats een artikel over mijn winactie op je blog +3
Voor het delen op social media of op je blog kun je onderstaande afbeelding gebruiken (klik voor volledig formaat):

Heb je één of meerdere dingen van bovenstaande gedaan, geef dit dan aan in het mailtje. Graag ontvang ik hiervan een bewijs door middel van het doorsturen van de link of het maken van een printscreen van de pagina. Zonder bewijs is je extra entree niet geldig. 

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de fantastische prijzen en maten van deze prijzen? Lees snel verder!


 PRACHTIGE ZWARTE BLAZER MET GOUDKLEURIGE SPIKES 
Maat: XS/S
Waarde: €30, -
Deze blazer wilde ik zelf heel graag hebben. Ik heb hem besteld op eBay maar hij is mij helaas te klein. Ik baal zo erg, vooral omdat hij wat duurder is dan de gemiddelde spullen die ik bestel op eBay. Ik heb zelf maatje M, hij zat bij mij op de mouwen te strak en hij viel iets te kort. Ik denk dat je er met maat S of XS wel goed in zou moeten passen. Ik hoop dat ik hier iemand heel blij mee kan gaan maken :)


 JURKJE UIT LONDEN IN PRACHTIGE ROESTKLEUR 
Maat: M
Materiaal:
Waarde: €35, - (maar ik heb hem af weten te dingen tot €15)
Dit jurkje heb ik in Londen gekocht op de Camden Market. Helaas had ik toen geen mogelijkheid om hem te passen en heb ik het jurkje pas weer thuis in Nederland gepast. Het jurkje staat mij niet mooi omdat hij mij eigenlijk net iets te kort is. (ik ben 1,72 lang). Dus voor iemand die wat kleiner is dan mij zou hij perfect staan. Ik vond de kleur echt super mooi, maar helaas ook dit kledingstuk niet voor mij weggelegd. Ik hoop dat ik jou er blij mee kan maken!


 WIT TOPJE MET ZWARTE KRAAG 
Maat: S of M (valt het mooist met cupmaat A of B)
Materiaal:
Waarde: €6, -
Ook dit is een kledingstuk dat besteld is op eBay, maar waar ik helaas niet in pas. Het topje zat eigenlijk prima, alleen op mijn borsten zat dit topje echt te strak. Daarom adviseer ik dit topje aan bij mensen met een cupmaat A of B, zodat hij op de borsten valt zoals hij hoort te vallen. Het topje heeft een superschattig kraagje en is uitgevoerd in een soepele licht doorschijnende stof. Ik vind hem echt prachtig, maar helaas pas ik hem dus niet goed. Again, Ik hoop dat ik iemand er heel erg blij mee kan maken :)

! Let op: de winactie sluit niet op een bepaalde datum, maar hij sluit wanneer ik 100 volgers heb behaald via GFC. Wil je dus heel graag één van de prijzen winnen. Zorg dan dat je het bericht deelt via social media, zodat de 100 volgers zo snel mogelijk behaald zullen worden! 

 Veel succes iedereen! 

1 opmerking:

 1. Superleuk!! Ik doe mee, volg je via GFC en heb je net even een mailtje gestuurd!
  Liefs, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn