7.2.13

#DIY:Black Swan Make-Up tutorial; made by Based on Beauty

 Difficulty of this project: ♥♥ 

Afgelopen zondag heb ik voor jullie een nieuwe DIY gepost; ontwerp je eigen Black Swan outfit! Natuurlijk hoort bij zo'n outfit ook de bijpassende make-up! Omdat ik zelf niet zo'n make-up talent ben, heeft mijn lieve vriendinnetje Daniëlle voor mij mijn make-up gedaan. En ze is zo lief geweest om hier een tutorial van te maken! Super leuk voor Halloween of Carnaval! Lees snel verder hoe deze look tot stand is gekomen!Daniëlle is erg goed in het maken van leuke make-up tutorials via YouTube. Hieronder is het filmpje te bekijken dat Daniëlle heeft gemaakt van mij en mijn make-up!


Daniëlle maakt nog veel meer leuke tutorials, ik wil je adviseren om haar YouTube account eens te bekijken!


Wat vinden jullie van deze tutorial? Willen jullie vaker filmpjes van Daniëlle zien, volg dan haar blog of YouTube-kanaal!


Enjoyed this article? Follow me:Follow on Bloglovin
Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn