14.2.13

#CHALLENGE: geen kleren meer kopen tot aan de zomervakantie!

Ik heb voor mezelf een hele moeilijke, maar zeer nodige uitdaging. Het is namelijk bijna tijd om de zomervakantie te gaan betalen, en natuurlijk wil ik op vakantie ook heel graag centjes uit kunnen geven. Daarnaast is het nog niet helemaal zeker of ik straks na april nog een baan heb. Ook kwam ik er bij het bekijken van mijn bankafschriften achter dat ik het meeste geld opmaak aan kleding. Een mega goed idee om dan dus juist hier op te bezuinigen! Dus het gevolg: zuinig doen met mijn geld. En ik kan je zeggen, dat is heel hard nodig.


Daarom heb ik voor mezelf een challenge gemaakt. Ik zet hem expres online op mijn blog, zodat jullie allemaal getuige zijn dat ik t/m mijn verjaardag (dat is vlak voor de zomervakantie) geen kleren meer mag kopen. Dit betekent dat ik 4,5 maand (ook wel 32 weken, 137 dagen of ruim 3200 uren) géén kleding meer koop. Niet online, niet op eBay, niet in de sale. Nergens meer!

Ik ben heel benieuwd of het mij gaat lukken. Ik heb mijn zomercollectie wel al voor een klein gedeelte ingeslagen. Maar voor de rest zal ik het echt moeten doen met mijn megavolle kledingkast met kleding van vorig jaar en verder terug.Duimen jullie voor me dat het gaat lukken? Wat doen jullie om geld te besparen?3 opmerkingen:

 1. Wow, straf als je dit kan volhouden! Ik doe het je niet na haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al moeite met een maand... maar heeeeeel veel succes! Hopelijk lukt het je! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great post, Thanks for sharing!

  Võng tự đưa hay máy đưa võng tự động ra đời là một trong những sản phẩm tinh túy của công nghệ. Máy đưa võng tự động hay máy đưa võng em bé là phương pháp ru con thời hiện đại của các ông bố bà mẹ bận rộn. Các mẹ sẽ yên tâm và hài lòng khi sử dụng máy đưa võng cho bé. Máy đưa võng tự động An Thái Sơn nhận thấy máy đưa võng TS với giá cả hợp lý vong em be tu dong uy tín – sản phẩm máy đưa võng tự động thiết kế dành riêng cho em bé và An Thái Sơn tự hào là địa chỉ bán may ru vong tu dong tốt nhất cho bé với võng tự động hợp lý, uy tín tại TP.HCM.

  Đến với Bruno.vn bạn sẽ được cung cấp các mặt hàng chất lượng thoi trang nam hàng hiệu cá tính cho nam giới hay ao nam dep với giá hợp lý, ngoài ra còn có ao khoac nam dep cực thời trang, nhiều mẫu đẹp hay các kiểu áo sơ mi với ao so mi nam dep với các loại khác nhau từ ao so mi nam tay ngan đến các mẫu áo sơ mi nam tay dài đẹp hay áo công sở với áo sơ mi nam công sở cực sành điệu. Ngoài ra còn có mẫu áo sơ mi trắng nam cực thời trang, hay các mẫu áo sơ mi caro nam nhiều mẫu mã cực đẹp hay các mẫu áo thun ao thun nam dep hay mẫu thun dài cực đẹp với áo thun nam tay dài đẹp có chất lượng tốt, giá cả tốt, rẻ nhất thị trường hay áo thun nam có cổ đẹp với nhiều mẫu mã, với nhiều áo phông nam đẹp rất đáng tin cậy cho bạn, với quần nam đẹp bạn tha hồ lựa chọn hay quần lửng nam đẹp hàng hiệu cực thời trang hay quan jean nam dep nhat hien nay nhìn là mê. Đến với Bruno.vn chữ tín và an toàn luôn được đặt lên hàng đầu. Niềm tin của bạn chính là mục tiêu của chúng tôi.

  Những thực phẩm tốt cho da tại http://thucphamtotchoda.blogspot.com/
  Chăm sóc da mặt ở http://chamsocdamato.blogspot.com/
  Cách chăm sóc da mặt bằng http://cachchamsocdamatbang.blogspot.com/
  Dạy trẻ sơ sinh tại http://daytresosinh.blogspot.com/
  Bí quyết giảm cân hay tại http://biquyetgiamcanhay.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn