3.1.13

#NEWS: Made by Carlijn staat op Girlscene!

Okee, erg leuk! Ik merk nu pas (terwijl het artikel al zo'n twee weken online staat, haha) dat ik in de rubriek 'Love the look' op Girlscene sta. Tot nu toe staan er best positieve reacties onder dus ik ben helemaal blij :D Hieronder een screenshot van het artikel, om hem helemaal te lezen kun je het beste hier klikken.


2 opmerkingen:

  1. Wat gaaf! Ik heb het arikel gelezen, leuk! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe tof haha! Girlscene is leeeeeeeeeeeeeeeuk ♥ en je blog ook!

    Liefs,
    Vienna

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn