2.1.13

#TUTORIAL: Happy New Year everyone! + Make-up tutorial

Ten eerste voor allemaal: GELUKKIG NIEUWJAAR ALLEMAAL. Ik wens jullie allemaal al het geluk, alle liefde en vriendschap toe voor 2013 (en daarna). Hebben jullie oud op nieuw allemaal leuk gevierd?
bron: harringayonline.com

Mijn oud op nieuw was extra speciaal, op 31 december was ik namelijk ook 1 jaar samen met mijn vriend. Ik heb voor hem een fotoboekje gemaakt met herinneringen en redenen waarom ik van hem houd. Hier volgen later foto's + een DIY van. Van hem heb ik een super schattig kettinkje gekregen :)

lees snel verder voor een foto en voor de rest van mijn NYE.
Het kettinkje, op de achterkant staat de datum: 31-12-11 :)
De hele middag ben ik eigenlijk met Jimmy meegelopen en hebben we vuurwerk afgestoken, haha. Ik vind hier zelf niet heel veel aan (rotjes enzo zijn naar mijn mening maar saai), maar ik wilde op ons speciale dagje wel graag samen met hem zijn. 'S avonds hebben we met de vriendengroep van Jimmy gegourmet, erg gezellig! Mijn buikje heerlijk rond gegeten haha.

Rond een uur of 10 ben ik naar mijn eigen woonplaats gegaan en heb ik hier samen met mijn beste vriendinnetje oud en nieuw gevierd. We hebben eerst bij mij gezeten en rond een uur of 1 zijn we richting een feestje gefietst (Spiksplinter Nieuwjaar in de Koekbouw in Veghel). Dit was een erg mooi feestje!

Voor nieuwjaarsdag had ik een smokey-eye look gemaakt, benieuwd hoe je deze zelf kunt maken? Lees snel verder!
Voor deze look heb ik gebruikt:
- Rimmel Lasting Finish Foundation (201 Classic Beige)
- Essence Silky Touch Blush (10 Adorable)
- Max Factor False Lash Effect Mascara
- Revlon Colorburst Lipstick (025 Carnation)
- Sephora Colorful Palette (No.13 Pin Up Show)
- Catrice Transculent Loose Powder
- Rimmel Exaggarate Liquid Eyeliner (Black)

Ik heb dit keer geen consealer gebruikt omdat dit gewoonweg niet nodig was. Ik had (wonder boven wonder) gewoon een zuivere huid met nieuwjaar! Ik ben gestart met de basis: foundation, blush en de poeder van Catrice. Alleen is de oogschaduw van Sephora erg los. Hierdoor zat halverwege mijn smokey eye, mijn hele wang vol met oogschaduw, niet zo mooi, haha. Ik heb dus nadat ik klaar was met mijn ogen mijn hele foundation er weer afgehaald en heb die later opnieuw opgedaan.

Mijn tip qua volgorde dus: eerst de ogen, dan de foundation etc. In onderstaande afbeelding is de volgorde voor oogschaduw te vinden. Ook onder je oog doe je een randje met nummer 4 uit onderstaande afbeelding. Dit was echter lastig toe te voegen aan de afbeelding.

Wat vinden jullie van deze ooglook?

PS: Ik ben de laatste tijd niet vaak online geweest. Maar ik heb goed nieuws. Maandag 7 januari moet ik mijn afstudeerscriptie inleveren. Dit betekent dat ik na 7 januari veel tijd heb om te bloggen. Dit ben ik dan ook van plan. Wat kunnen jullie de komende periode gaan verwachten?
- Mijn goede voornemen: Day Zero Project
- My month in photo's
- Nieuwe shoplog
- Een leuke DIY van het fotoboekje

Daarnaast zal er waarschijnlijk nog wel een outfitpost voorbij komen (ouftit voor de presentatie van mijn scriptie) en ik hoop dat ik nog tijd heb voor een leuke DIY!

Stay tuned, en tot snel lieve lezers!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn