23.1.13

Coming soon: DIY carnavalsoutfit 2013!

Zoals jullie terug kunnen lezen op mijn blog, heb ik vorig jaar met Carnaval de bekende Katy Perry Candyland Dress gemaakt. (Part 1 & Part 2) En ik kan jullie vertellen dat er dit jaar ook weer een hele leuke DIY te wachten staat! Vrijdag ga ik starten met het maken van mijn outfit! Ik verwacht (of eerder gezegd ik hoop) dat het mij gaat lukken om deze binnen een week af te krijgen, en dat ik dus rond 3 februari de DIY online kan zetten op mijn blog. Ik kan echter niks beloven, maar doe mijn best!

Wat ik dit jaar ga maken blijft nog even een verrassing. Maar ik kan je wel vast wat materialen laten zien die ik ga gebruiken bij het maken van mijn outfit, misschien dat jullie het dan al een beetje kunnen raden!

Het Tule en de veren heb ik bij een stoffenwinkel gehaald en de bustier komt van de Hunkemoller. Iemand al een idee wat ik zou kunnen gaan maken? Wat wordt jij dit jaar met carnaval?4 opmerkingen:

  1. Het doet mij meteen denken aan Moulin Rouge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben erg benieuwd naar wat het gaat worden! Ben zelf helaas echt niet zo handig als jij dus heb hier een piratenpakje besteld hahaha. Heb zo'n zin in carnaval!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn