7.11.12

GESLOTEN Winactie: Volg mijn blog op Facebook en win een hippe bag!

Ik weet niet of jullie er van op de hoogte waren, maar sinds kort heeft mijn blog ook een eigen Facebookpagina! Zo zijn jullie nog sneller geinformeerd wanneer er een nieuw artikel op mijn blog staat! Daarnaast komen daar allerlei leuke nieuwtjes op te staan die wellicht niet op mijn blog te vinden zullen zijn! Extra leuk dus om mijn Facebookpagina te volgen!


Om het openen van de Facebookpagina te vieren, geef ik nu een leuke prijs weg!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie tas! Heb geliked :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je geliked, echt een mooie tas! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik doe zeker meee, ik heb nog hard een nieuwe tas nodig dus dit zou perfect zijn! Ik heb de pagina geliked.

  Liefs Nicole
  nicole.vanroekel@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn