22.10.12

About me: My month in photo's - august & septemberOmdat ik heel erg achter loop met deze rubriek (de maand oktober is inmiddels al bijna voor bij). Combineer ik in deze post foto's van de maanden augustus en september. Dit keer dus iets meer foto's dan normaal! Lees snel verder!

Jullie kunnen ook nog steeds meedoen aan mijn winactie!Augustus
Mijn schatje kwam terug van vakantie uit Marmaris en had heel veel leuke cadeautjes voor mij meegenomen, onder andere dit schattige jurkje <3

Samen met mijn vriend ben ik in Augustus op vakantie geweest naar Scheveningen, tegelijkertijd met het internationaal vuurwerkfestival. 

In Scheveningen heeft een voorbijganger deze leuke foto van ons gemaakt bij de zonsondergang  aan het strand :)

Ik samen met mijn verzorgpaardje Udinne, helaas rijd ik nu niet meer op die stal en zie ik mijn lieve schat niet meer! :(

In Augustus is het fantastische festival Decibel, het was zo ontzettend heet die dag dat ik mijn shirtje heb opgevouwen tot bandeau top, het was wel een geweldig feestje, hier wil ik volgend jaar ook zeker weer naar toe!

En na Decibel was het al weer snel tijd voor het volgende feestje: Mysteryland! Ondanks het ontzettend slechte weer (vandaar de regenponcho's, haha) hebben wij een fantastische dag gehad.

Op 31 augustus was mijn allerlaatste dagje bij Shoeby, ik heb hier dit lieve cadeautje gekregen : )


September
Samen met mijn lieve vriendinnetje Daniëlle heb ik cupcakes gebakken, zij voor haar vriendje en ik voor de mijne. Dit zijn drie van mijn cakejes :)

Eerder schreef ik een artikel over mijn nieuwe huisdiertje Zoë, deze foto komt daar geloof ik ook in voor. Hier is ze ongeveer 3 weekjes oud en heeft ze net een flesje gehad. 

Bij mijn verzorgpaardje Udinne heb ik een hengstenvlechtje gemaakt (bij een Merrie, haha). 

De ouders van mijn vriend waren op vakantie geweest. Samen met mijn schoonzusje Naomi heb ik verschillende cupcakes gemaakt om ze 'welkom thuis' te heten :) Ze smaakte heel goed, waren alleen een beetje misvormd uit de oven gekomen (ovaal ipv rond, haha)

Van dit shirtje dat ze verkopen op http://vantilburgonline.nl moest ik de stofsamenstelling invoeren. Wat bleek, het shirtje had dezelfde naam als mij. Hier moest eventjes een foto van gemaakt worden, haha!

Mijn nieuwe hemdje voor het sporten, besteld via de blog blogilates, kennen jullie deze blog? Ze post vaak filmpjes met leuke workouts!
Dat waren mijn foto's weer voor de afgelopen twee maanden, wat vinden jullie van de foto's?

1 opmerking:

  1. Leuke post! Dat jurkje is heel cute, en die derde foto is echt goed gelukt! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn