27.10.12

30 days challenge: my best friend

Het is weer eens tijd voor de 30 days challenge, ik heb besloten om de onderwerpen een beetje door elkaar te gaan behandelen, omdat ik sommige onderwerpen lastiger te beantwoorden vind. Dus deze week het onderwerp: mijn beste vriendin

Ik heb een vast groepje met vriendinnen, Laura, Tessa en Daniëlle. Daarnaast heb ik in de vriendengroep van mijn vriendje ook een superlief vriendinnetje Elaine. Hieronder van iedereen een foto.

Links: Elaine & ik | Rechts: Ik, Daniëlle, Laura, Tessa

Lees snel verder...

Elaine
Elaine ken ik via mijn vriend. Elaine heeft een relatie met één van de vrienden van mijn vriendje. Ik kan echt eerlijk zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik haar heb leren kennen. Elaine is echt een schat van een meid. Je kan met haar lachen, maar ook als je ergens mee zit kun je altijd bij haar terecht. Ik kan eigenlijk geen slechte dingen over haar verzinnen. Omdat ik best veel met de vriendengroep van mijn vriend op trek, vind ik het altijd extra gezellig als Elaine er ook bij is. 
Elaine, haar vriend Melvin, het broertje van mijn vriend Nigel en ik met Carnaval.
Melvin, Elaine, Ik & mijn vriend Jimmy op Decibel festival

Laura
Laura heb ik ongeveer 3 jaar geleden leren kennen via mijn oude vriendinnengroep. Omdat Laura het erg druk heeft met haar bestuursjaar van haar studie en ik het erg druk heb met afstuderen zien we elkaar de laatste tijd steeds minder vaak, wat ik erg jammer vind. Met Laura heb ik regelmatig bij haar thuis een cake, taart of iets anders lekkers gebakken, om het vervolgens lekker samen op te eten. Maar ook stappen of gezellig een filmpje kijken is iets dat ik met Laura graag doe.
Laura en ik met Carnaval en met een festival

Tessa
Tessa ken ik al het langst, samen met Daniëlle. Met Tessa ben ik vriendinnen geworden in de brugklas van de middelbare school. Ik ben nu dus ruim 10 jaar vriendinnen met Tessa. Tessa is echt een party animal, met haar kan je heel prima een avondje op stap. Maar ook als je op zoek bent naar serieuzere zaken is Tessa een geschikte vriendin. Tessa is gek op reizen, we hebben haar een tijdje geleden voor een half jaar moeten missen omdat ze naar Australië ging, hartstikke stoer! Vervolgens ging ze nog voor stage naar Frankfurt en moesten we haar weer ongeveer een half jaar missen. Momenteel is ze gelukkig weer gewoon in Nederland. 
Tessa en ik op een festival en met koninginnedag
Daniëlle
Last, but definitely not least: Daniëlle. Daniëlle ken ik net als Tessa al vanaf de brugklas, ruim 10 jaar dus. Daniëlle is echt wel mijn beste vriendinnetje. Ook al hebben we elkaar een week niet gesproken (en dit komt eigenlijk nooit voor), zodra we elkaar weer zien is alles zoals vanouds. Wat ik graag met Daniëlle doe? Mezelf zijn. Hiermee bedoel ik gek doen, over serieuze dingen praten, over leuke dingen praten. Heel veel lachen. Samen stappen, samen op vakantie gaan. Van al mijn vriendinnen zie ik Daniëlle ook het meest. Omdat Daniëlle echt mijn beste vriendinnetje is, heb ik hieronder een top 10 met dingen die ik leuk vind aan Daniëlle opgenoemd.
 1. Samen met Daniëlle, zet ik mezelf vaak volledig voor schut, in de kroeg, waar het stampvol is en iedereen ons kan zien. We houden namelijk van gek doen, gekke dansjes is hier een vast onderdeel van. Wij zijn met stappen dan ook totaal niet serieus en houden wel van een geintje. Of wij ons schamen voor ons gedrag? Neuh, nog niet eens een klein beetje, we zijn gewoon lekker onzelf.
 2. Ik kan met alle problemen die ik heb bij Daniëlle terecht. Wat voor probleem het ook is, Daniëlle zal altijd voor me klaar staan om me te helpen. Ook al bel ik om 4:00u 's nachts.
 3. Daniëlle en ik zijn ontzettend gezellig in de ochtend (sarcasme). Als wij bij elkaar blijven logeren weten we precies hoe we het eerste uur nadat we wakker zijn met elkaar om moeten gaan. Elkaar gewoon negeren. We hebben namelijk allebei last van een enorm ochtendhumeur. Na een uurtje zijn we een beetje wakker en zijn we eindelijk in staat om weer normale gesprekken te voeren. Nou zul je denken, wat is er nou weer leuk aan een ochtendhumeur? Wat ik er leuk aan vind is dat wij 's morgens precies hetzelfde zijn en dat we daarom precies weten hoe we het beste met elkaar om kunnen gaan.
 4. Ik hoef me nergens voor te schamen bij Daniëlle, dit betekent dat ik alles, maar dan ook echt alles aan haar kan vertellen. Ze zal nooit gek op kijken als ik iets raars vertel, omdat Daniëlle net zo gestoord is als ik.
 5. Daniëlle en ik hebben meerdere pogingen gedaan om samen te gaan wonen. We wilden graag op zoek naar een leuk huisje in Eindhoven. Toen dit helaas niet lukte omdat alle huizen die we bezichtigd hadden in achterbuurten lagen of bijna van ellende uit elkaar vielen (lees: kapotgeslagen ruit bij de voordeur etc.), hebben we besloten om maar in onze eigen woonplaats een huisje te zoeken. Ook dit is helaas niet gelukt, waardoor we nu allebei maar thuis zijn blijven wonen.
 6. Daniëlle is erg goed in beauty en haardingetjes. Als ik ergens een vraag over heb weet Daniëlle me altijd te helpen. Via haar blog worden ook vaak leuke beautytips gedeeld. 
 7. Met Daniëlle kan ik ook een gezellige avond hebben als we bijna de hele avond op de bank zitten en nergens over praten. Gewoon haar gezelschap is al prima en voelt prettig :)
 8. Ik hou er van om tijdens koude winterdagen samen met Daniëlle voor de openhaard te zitten. Lekker warm. Vorige winter was dit iets dat we regelmatig deden na het stappen, misschien iets leuks om dit jaar opnieuw te herhalen, haha!
 9. Daniëlle en ik houden van dezelfde winkels en merken. Dit betekent dat winkelen met Daniëlle altijd leuk is, omdat we alle winkels bezoeken die ik ook leuk vind. Helaas heb ik niet zo'n groot budget de laatste tijd dus is er weinig geld om echt te gaan shoppen.
 10. Daniëlle kan altijd heerlijk sarcastisch doen, waar ik van houd, omdat ik zelf ook vaak vol zit van sarcasme. Gelukkig snappen wij elkaars sarcasme altijd wel. 
Zo zou ik nog 1000en dingen meer kunnen verzinnen. Daniëlle is gewoon mijn allerliefste vriendinnetje en ik zou haar voor geen goud willen ruilen! Om deze post maar helemaal goed af te maken, een paar foto's van Daniëlle en mij! 

Samen op vakantie met onze heerlijke 'Sex on the Beach'-Cocktail bucket. Zoo lekker, haha!
En dit is hoe we er uit zien na een paar buckets 'Sex on the Beach', helemaal niet dronken hoor ^^
Links: tja, je moet iets te doen hebben als je uren in de bus zit, haha. | Rechts: klaar voor een dagje Parijs!
Zo zagen we er uit na de blindfold make-up challenge, prachtig hè haha. Zoals je kunt zien kan Daniëlle net iets beter opmaken dan ik.
Dat was weer een artikel voor de 30-days challenge! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen :)


8 opmerkingen:

 1. oh my god die aangeschoten foto :') super mooi whaha! Echt super lief stukje Carlijn <3
  We moeten snel maar weer een keer samen uit gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke post en crazy foto's hahah :d

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, leuke foto's :)

  Toen ik je eerste paar foto's zag (header, profielfoto), dacht ik dat jij Abbey Hoes was! Echt, je lijkt erg veel op haar op sommige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat geweldig! De foto's zijn ook zo leuk erbij haha! Je hebt het echt heel leuk uitgelegd allemaal! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Geweldige foto's ook ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn