21.9.12

Media, Film & Muziek: Remember Connie Talbot?

Hi everyone,

Vandaag was ik een beetje aan het zoeken op YouTube naar leuke liedjes om te luisteren tijdens het huiswerk maken. Toen kwam ik op het YouTube kanaal van Connie Talbot terecht. Wellicht kennen jullie haar allemaal nog van de geweldige auditie voor Britains Got Talent toen ze zes jaar oud was? Mochten jullie het niet meer weten, hieronder nogmaals het filmpje. Super schattig toch?


Connie is inmiddels 11 jaar oud, en ze kan nog steeds echt fantastisch zingen. Hieronder een paar liedjes/covers van Connie die ik echt geweldig vind :)

En ze heeft nog zoo veel meer mooie nummers, ik kon echt niet kiezen welke ik aan jullie moest laten luisteren, haha. Dus hierbij gewoon de link naar haar YouTube account, dan kunnen jullie zelf zo veel filmpjes luisteren als jullie willen. 


Samen met Jordan Jansen heeft ze een eigen nummer gemaakt, Reach Out:Dit filmpje is erg leuk, hier zie je haar 'veranderen' over de jaren :)Wat vinden jullie van Connie Talbot?

1 opmerking:

  1. Ja zeker ken ik Connie nog, ik heb dat filmpje in mijn YouTubelijst 'bijzonder mooie audities' staan. Maar leuk om nu dankzij jou ook te zien hoe het NU met haar gaat. Superleuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn