13.9.12

About me: My month in photo's - july


Omdat ik twee maanden weg ben geweest op mijn blog, heb ik voor jullie vast alle foto's van juli, de rest volgt zo snel mogelijk. Lees snel verder om alle foto's te zien! :)
Mijn maand begon héél erg goed. Zoals jullie eerder op mijn blog al hebben gelezen, ging ik namelijk samen met mijn broertje naar LONDEN! Ik ging hier naar de Harry Potter Studio Tour en natuurlijk heel veel shoppen. Deze foto is gemaakt in de trein van het vliegveld naar het hotel.

Tijdens de Harry Potter Studio Tour hebben mijn broertje en ik samen boterbier gedronken. Bah, wat was dat smerig, haha. Maar we moesten het gewoon even proeven natuurlijk. 

Dit vond ik denk ik wel één van de leukste dingen van heel de Harry Potter , je kon gewoon echt rondlopen in de Diagon Ally! Wauw, ik wilde nooit meer weg daar, haha!

Toch wel één van de toppers van de tour, het hele kasteel van Harry Potter in 'minituur' formaat. In dit kasteel is heel veel gefilmd voor de uiteindelijke film, door middel van een green screen zijn veel scenes hierin bewerkt. Het kasteel bestaat dus écht, alleen wel in het klein, haha!
Toen we klaar waren met de tour hebben we een foto gemaakt voor de ingang. Voor de tour hebben we deze foto niet gemaakt omdat we veels te veel zin hadden om snel naar binnen te gaan, haha!Als je in Londen bent, en je bent Harry Potter fan, dan moet je natuurlijk ook heel even naar Platform 9 3/4, haha. Mijn broertje en ik hebben ongeveer een half uur in de rij gestaan, maar toen konden we uiteindelijk toch op de foto. Best leuk toch :P ? 

Toen ik terug kwam uit Londen ging ik eigenlijk bijna direct op vakantie naar Parijs, Calella én Barcelona samen met mijn lieve vriendinnetje Daniëlle. Op deze dag hadden we allebei net een nieuwe lippenstift gekocht, en die moest natuurlijk even op de foto gezet worden!

In Calella miste ik mijn lieve vriendje toch wel heel erg. Dit grappig hemdje verkochten ze in een souvenirwinkeltje in Calella, en ik kon het niet laten om hem te kopen. (let niet op mijn rode hoofd, haha, het was erg warm in de hotel kamer omdat onze airco kuren had).

Nadat we in Calella zijn geweest zijn, vertrokken we naar Barcelona. Deze foto is gemaakt in Parc Guell, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad :)

Nog een fotootje in Parc Guell gewoon omdat het kan, haha. We hebben hier best wel lang rondgelopen. 

Tijdens onze trip in Barcelona hebben we de Font Màgica in Barcelona bezocht. Daar is deze foto ook gemaakt. 

Nog even een mooie tekst geschreven op het strand voor mijn schatje :)

Wat vinden jullie van mijn foto's? Hebben jullie nog iets leuks gedaan tijdens de zomervakantie?

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto`s, krijg nu wel even heimwee naar Spanje
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! En wat gaaf dat je de harry potter studio bent geweest. Lijkt mij echt ontzettend leuk om te zien :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto's zijn echt leuk gedaan! Harry Potter studio lijkt me ook gaaf om een keer heen te gaan zeg!

  XX red--sonja.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn