23.9.12

About me: mijn nieuwe vriendinnetje Zoë!

Hee allemaal,

Vandaag ben ik heel de dag een beetje druk geweest, want er is vandaag namelijk iets heel erg leuks gebeurd. Ik had jullie dit nog niet verteld, omdat ik natuurlijk erg lang niet geblogd heb. Maar sinds vandaag heb ik mijn eigen, superlieve en schattige kitten. Ik ben zo blij, heb samen met mijn ouders overlegd, en ze vonden het goed, als ik wel alles zelf betaal en zelf opruim (aangezien het natuurlijk ook echt mijn eigen katje is).

Ik samen met Zoë, wat is het toch een schatje :)


Ik wil jullie allemaal dus graag voorstellen aan mijn nieuwe vriendinnetje Zoë. Lees snel verder om meer foto's te zien :)

Hier was Zoë nog erg jong en was met het flesje gevoed, de foto werd gemaakt op een perfect moment, haha. Net dat tongetje uit haar mondje :)

Aaah kijk die oogjes, ze wilde heel graag uit haar bench en eten en geknuffeld worden, haha! 

Lekker spelen in de tuinLief hè :)

Wij hebben op dit moment thuis al een hondje, dus het was even 'eng' in het begin, zouden Zoë en onze oude trouwe Spoekie wel samen in één huis kunnen wonen. Maar het gaat prima zoals je ziet op deze foto. Allebei heerlijk aan het slapen, zonder geruzie. Precies zoals ik gehoopt had :)

Zoë in haar bench, omdat Spoekie en Zoë nog niet alleen samen in een huis kunnen nu in het begin, slaapt Zoë in de bench zodra er niemand thuis is. Maar ze heeft heel veel ruimte om te spelen, ik heb namelijk een bench gehaald die bedoeld is voor een grote hond, haha. 

Helaas heeft Zoë mijn panty ook ontdekt en is deze dus rijp voor de kliko :P

Wat vinden jullie van Zoë? Hebben jullie zelf ook huisdieren?


6 opmerkingen:

 1. Wat een schatje en wat een leuke naam!, ik wil al jaren een kitten. Maar het word echt wachten tot ik het huis uit ben :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah! Wat een liefie, echt te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AAAAH WAT EEN SCHATJE!
  Ik wil haar hebben haha,
  ze is echt geweldig!
  Supermooi ook zeg (:


  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn