7.9.12

About me: It's been a while, but i'm back!

Hee allemaal,

Daar ben ik dan weer na hele lange tijd niks gepost te hebben! Ik moet zeggen dat ik het afgelopen zomervakantie echt ontzettend druk heb gehad. Ik moest gewoon fulltime werken, maar naast het werken ben ik stiekem ook wel heel erg vaak op vakantie geweest. Wat eigenlijk betekende dat ik mijn blog een heel klein beetje was vergeten. Ofja, niet echt vergeten natuurlijk, maar ik heb niet echt de mogelijkheid gehad om tijd vrij te maken om weer een nieuw artikel te typen.

Terwijl ik weg ben geweest zijn er in mijn leventje toch wel een hele hoop dingen veranderd. Ik ben weg bij Shoeby, hier heb ik 1,5 jaar lang gewerkt als duaalstudent. En ben gestart bij een andere fashionketen sinds afgelopen maandag.Op dit moment werk ik bij Van Tilburg Online. Ik weet niet of jullie allemaal ooit van Van Tilburg gehoord hebben? Van Tilburg is eigenlijk een ontzettend grote modewinkel (ongeveer 10.000m2 vol fashion) waar ontzettend veel verschillende trendy merken verkocht worden. De winkel bevind zich in een klein dorpje in Noord-Brabant (Nistelrode), maar de klanten van Van Tilburg komen ook van plaatsen die wat verder weg liggen. Sinds oktober 2010 is deze grote fashionwinkel gestart met het verkopen van kleding via een webshop. En hier ben ik vanaf afgelopen maandag werkzaam.

Wat ik tot nu toe voor werkzaamheden heb gedaan? Ik heb geholpen bij de fotografie van de artikelen voor op de webshop. Dit betekent het stylen van de poppen, maar ook het stomen van alle kleding zodat het kledingstuk zonder kreukels en vouwen op de foto gezet kan worden. Daarna ben ik bezig geweest met het beschrijven van de artikelen op de webshop, zodat klanten weten wat voor soort stof en materiaal het kledingstuk heeft, voordat ze het zelf aangeraakt hoeven te hebben.

Ook zie je op webshops vaak wanneer je op een artikel klikt het vakje staan: combineer dit artikel met. Van een aantal artikelen op de webshop heb ik verschillende combinaties gemaakt. Zie hieronder een voorbeeldje van een combinatie bij het merk Maison Scotch:


Kortom, tot nu toe al erg leuk om te doen! Omdat ik jullie graag een beetje wil laten zien wat voor soort leuke kleding ze allemaal verkopen via de webshop, hieronder een paar van mijn favoriete items! Oooh dat jasje van Maison Scotch vind ik echt fantastisch, helaas valt die niet echt binnen mijn budget, pfoeh die prijs! Maar wel echt een heel mooi jasje. Ik ben verliefd, haha!


Kennen jullie de webshop van Tilburg Online al? Of ken je de winkel in Nistelrode van Van Tilburg?

PS: binnenkort zullen dus weer artikelen volgen. Ik heb nog een paar dingen staan voor jullie, namelijk een winactie omdat ik over de 10.000 pageviews ben gekomen! (Woehoee, feest ^^!). Twee artikelen van my month in photo's (namelijk juli en augustus, maar ik denk dat ik deze twee maanden samen ga pakken) en nog een nieuw 'Celeb Inspiration' artikel. Kortom, jullie zijn weer van harte welkom op mijn blog, want ik ga weer beginnen met posten :)

Liefs Carlijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn