11.7.12

GESLOTEN Bijna 10.000 pageviews - bijna een winactie!

Hee allemaal,

Nog maar een paar pageviews, en dan heb ik er 10.000! Omdat ik dit toch wel een leuke mijlpaal vond leek het me leuk om weer een winactie te starten. Helaas (ofja, niet helaas, want ik heb er enorm veel zin in), ga jk zaterdag op vakantie en heb ik dus zelf geen tijd om nog een winactie te starten. Maar na mijn vakantie zal er een winactie op mijn blog online komen, dus houd mijn blog goed in de gaten.

Ik ben op vakantie t/m 27 juli, tot die tijd zullen er dus geen nieuwe artikelen op mijn blog komen omdat ik daar geen internet heb. Fijne vakantie voor iedereen vast, en tot na de vakantie!

Liefs Carlijn


2 opmerkingen:

 1. Goedzoo! Het interview staat online, dus neem even een kijkje ;) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. congrats :) well done
  You have such a lovely blog! What do you think of following each other?

  WhiteCloset Fashion Blog
  Twitter
  Facebook

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn