12.6.12

GESLOTEN Winactie: Made by Carlijn Coin Necklace, de uitslag!

Oooooh dames, het spijt me. Ik zou eigenlijk afgelopen zaterdag de winnaars bekend maken van mijn winactie. Maar doordat ik eigenlijk het hele weekend bomvol zat, heb ik er helemaal geen tijd voor gehad. Excusez-moi! Daarom bij deze de uitslag van mijn winactie!

Ik heb de winnaar laten selecteren door de website: http://www.mathayward.com/randomiser/. De winnaar is geworden:
Romy! Van harte gefeliciteerd! Zou jij je adresgegevens kunnen mailen naar info@madebycarlijn.nl? Dan zorg ik dat het pakketje zo snel mogelijk jouw kant op komt!

PS: binnenkort volgt er een nieuwe winactie, ik heb namelijk bijna 10.000 pageviews! Dat moet natuurlijk gevierd worden! Houd hiervoor mijn blog in de gaten!

4 opmerkingen:

 1. huh ik? Echt? Huh, nee!
  AAAH! Leeeuk!
  Dankjeweel
  Ik mail meteen

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Gefeliciteerd Romy! :D

  Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, Romy's reactie hierboven :)
  Gefeliciteerd Romy!!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn