5.6.12

#OOTD: Matching my lipstick with my top.

Het was alweer lang geleden dat ik een outfit post voor jullie heb geplaatst. En omdat ik een nieuwe statief heb binnengekregen (die ik had besteld op eBay) en ik dus niet meer mijn broertje nodig heb voor het maken van foto's van mijn outfits. Heb ik voor het eerst foto's van mezelf kunnen maken, haha! Mijn outfit voor vandaag is niet zo heel bijzonder (ben heel de dag binnen aan school aan het werken), maar ik wilde gewoon even mijn nieuwe statief uitproberen.

Klik op lees meer voor de rest van de foto's!


Haha, nu ik aan het typen ben waar mijn kleding vandaan komt, kom ik er achter dat mijn hele outfit van de H&M afkomt. Dus heb toevallig een complete H&M outfit aangetrokken vanmorgen, dat is lang geleden!

Oja, Spoekie wilde ook graag op de foto, moest haar steeds wegjagen omdat ze voor de camera liep. Dus bij deze een foto van mijn lieve hondje:

Wat vinden jullie van mijn outfit van vandaag?


6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. haha, dat geef ik ook aan, dat alles van de H&M komt ;)! Zat heel de dag binnen omdat ik aan school aan het werken was, dus had verder niet zo heel veel behoefte aan een hele bijzondere outfit, heb het basic gehouden. Maar bedankt voor je reactie.

   Verwijderen
 2. Ik vind je broek erg leuk! En je had een vraag op mijn blog, die heb ik beantwoord! Neem dus een kijkje :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hetzelfde topje! Schattig hondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi die top met die kleur lippenstift! Leuke outfit ook.
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh, de hondenfoto op het einde maakt het zeker prachtig haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn