11.5.12

GESLOTEN Winactie: Made by Carlijn, coin necklace

Ik ben al een tijdje fan van de verschillende soorten Mi Moneda kettingen die te koop zijn. Helaas is er in mijn portemonnee geen budget voor deze kettingen. Omdat ik toch het idee van deze kettingen erg leuk vind, heb ik zelf een ketting gemaakt met munten. De ketting die ik heb gemaakt lijkt natuurlijk niet echt op de kettingen van Mi Moneda, maar bij het maken van mijn eigen ketting ben ik wel geïnspireerd door dit merk. Ik ben eigenlijk best wel blij met het resultaat! Een leuke ketting, en helemaal niet duur! Omdat mijn blog in juni 1 jaar bestaat, geef ik zo'n zelfgemaakte munten ketting weg! Lees snel verder om te kijken hoe je kans maakt op deze ketting!Deelnemen aan deze winactie is heel envoudig!


 • Volg mijn blog via Google Friend Connect (verplicht)
 • Laat een reactie achter onder dit artikel, maak hierbij de volgende zin af: Ik moet deze ketting winnen omdat.. (verplicht)
 • Volg mijn blog via Bloglovin' (+1)
 • Volg mijn blog via Hellocotton (+1)
 • Deel deze winactie via Twitter (+1)
 • Deel deze winactie via Facebook (+1)
 • Deel deze winactie via Hyves (+1)
Houd mijn blog goed in de gaten, op zaterdag 9 juni wordt de winnaar via mijn blog bekend gemaakt!

9 opmerkingen:

 1. Wat super leuk dat je die zelf hebt gemaakt!
  Ik volg je met GFC.
  Ik moet deze ketting winnen omdat ik het erg leuk vind dat je hem zelf hebt gemaakt, en hij dus erg uniek is. :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk dat je de ketting zelf hebt gemaakt! Ik doe niet mee (ivm ouders), maar anders zou ik zeker meedoen! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet deze ketting winnen omdat hij heel erg leuk is, het tof is dat je hem zelf hebt gemaakt en ik nu al weet waarbij ik hem kan dragen!
  Ik volg je en ook via bloglovin (;
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de ketting is superleuk! heel leuk gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, echt mooi gemaakt!

  - Ik volg je met GFC
  - Ik volg je met Bloglovin'
  - Ik moet deze ketting winnen omdat hij super leuk is, ik nog niet zo'n soort ketting heb, en deze wel graag zou willen maar nergens zo mooi zie. Bovendien zijn handgemaakte dingen altijd nog 10 keer zo leuk als normaal!

  Ik hoop echt dat ik win!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volg je :)

  Ik moet deze ketting winnen omdat ik hem al super leuk vond toen jij hem om had haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauww, ik doe zeker mee!
  Ik volg je met GFC, bloglovin.
  Ik moet deze ketting winnen omdat je met deze ketting niet er hetzelfde uitziet als een ander.

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet deze ketting winnen omdat ik helemaal verliefd ben nadat ik hem zojuist op de foto gezien heb!!!! hihi.
  Ik volg je op gfc en op bloglovin!
  Liefs, Maruschka

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super giveaway!
  Ik volg je via GFC en Bloglovin
  Ik moet deze ketting winnen omdat het mijn hartje op hol heeft doen slaan!
  Liefs, Nura van Fashionteatime.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn