31.5.12

Party: Harmony of Hardcore & 7th Sunday festival

Afgelopen weekend was een weekend vol feestjes! Ik heb namelijk twee dagen op festivals gestaan! (zaterdag en zondag!). Op zaterdag was ik bij Harmony of Hardcore, hoewel ik eigenlijk helemaal niet van Hardcore houd, vond ik het echt een geweldig feestje! Op zondag ben ik naar 7th Sunday Festival geweest, dit was meer mijn feest. House en hardstyle, al heb ik voornamelijk bij House gestaan. Als afsluiter draaide Quintino, en ik moet zeggen dat hij heel erg goed draaide. Het was echt een fantastisch weekend, en ik wil jullie graag een beetje laten meegenieten met deze foto's.


Klik op lees meer om de rest van de fotos te bekijken.
Ook wilde ik jullie heel graag dit filmpje laten zien, ik kan hem helaas niet uploaden op mijn blog, omdat hij op facebook staat en ik hem om een of andere rede niet kan downloaden. Maar hier zie je goed hoe iedereen losgaat op Quintino.
klik hier om naar het filmpje te gaan.

PS: mijn iPhone is gemaakt! Ik kreeg vandaag dit mailtje binnen :D

Beste CE van Roosmalen,
Uw iPhone is hersteld!  U kunt door middel van onderstaande link een afspraak inplannen voor de terugbezorging van uw toestel. 
Indien u een leentoestel heeft denkt u er dan s.v.p. aan deze gereed te houden. De koerier neemt deze weer mee.
LET OP!
U dient er zelf zorg voor te dragen dat het leentoestel goed verpakt het oorspronkelijk door ons geleverde doosje incl. lader en eventueel de simvergroter afgegeven wordt aan de koerier.
De koerier neemt alles dan weer mee.

Dinsdag komen ze mijn iPhone weer bij me terugbrengen en zijn we eindelijk weer samen, ik mijn mijn telefoontje echt enorm gemist, haha. Nu pas merk ik hoe erg je gehecht raakt aan een smartphone.


2 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn