16.5.12

About me: Ooh no! Need to cease my addiction.

Vandaag was eigenlijk om te beginnen een hele goede dag. Op het werk ging eigenlijk alles lekker. Na mijn werk had ik een gesprekje op school waar ik een beetje tegen op zag, maar ook dit viel achteraf reuze mee en ging super goed. Ik heb zelfs onderweg naar mijn werk een foto kunnen maken van een regenboog (niet zo mooi, aangezien ik hem met mijn mobiel gemaakt heb). Totdat ik vanaf school naar de auto liep.Ik pakte mijn autosleutels uit mijn broekzak en BOEM! Daar lag mijn iPhone op de grond. Het scherm helemaal in stukken. Gelukkig is mijn telefoon goed verzekerd, en kan ik hem gratis laten repareren. Maar ik moet de komende periode wel afkicken van mijn telefoon. Ik kan namelijk niet meer zonder. Dus dat wordt voor mij een tijdje niet meer Whatsappen, Facebooken wanneer het kan, Twitter, onderweg bloggen, even snel mijn mail checken, Draw Something, en alle 100 dingen meer die ik doe


Zijn jullie ook zo verslaafd aan je mobiel?

4 opmerkingen:

 1. dat is wat mij betreft hét grote nadeel aan een iphone, laat hem vallen en je scherm is kapot. Ik kan met mijn samsung galaxy hetzelfde en heb hem al zo vaak laten vallen en er is nog geen krasje op..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm ik moet eerlijk zeggen dat ik hem wel al hééél vaak heb laten vallen, maar misschien dat het nu toch even genoeg voor mijn telefoon was, haha. Achja, hij kan weer gemaakt worden, dus daar ben ik heel blij om :)

   Verwijderen
 2. ah echt zonde! Gelukkig is hij verzekerd. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, daar zitten veel barsten in. Gelukkig kan die nog wel gemaakt worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn