13.5.12

#SHOPLOG: Studded denim vest

Hee allemaal!

Normaal laat ik mijn aankopen via eBay pas zien zodra ik ze echt thuis binnen heb. Maar ik heb ongeveer 2 weken geleden echt een geweldig denim giletje gekocht via eBay, ik ben er zo verliefd op, dat ik hem vast aan jullie wil laten zien voordat hij bij mij binnen komt! Zodra ik hem binnen heb zal ik natuurlijk nog aanfoto's maken!

PS: vergeten jullie niet mee te doen aan mijn winactie op mijn blog?
Wauw, is hij niet mooi? Ik ben verliefd!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

6 opmerkingen:

 1. Wauw, die is echt heel mooi! Ik vind al die sieraadachtige dingen echt heel vet. Matcht heel leuk met dat denim! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel erg vet! Was ie duur?
  Volg je terug? www.wederhelft.blogspot.com/
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat vestje is echt prachtig!!
  xx

  P.S. Op mijn blog kan je nu een giftcard t.w.v. 20 euro winnen van de webshop Soho Chic!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is echt geweldig!!! Alleen de schoudervulling dingen vind ik wat minder

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn