26.5.12

New in: globe necklace (gewonnen via modaconiglio.blogspot.com)


Een paar dagen geleden poste ik een afbeelding van een ketting die ik heb gewonnen via de blog modaconiglio.blogspot.com in samenwerking met de webshop Sieraadjes. Vandaag is deze ketting bij mij op de deurmat gevallen! Ik ben er echt heel erg blij mee, de kleuren zijn erg mooi, en de ketting is ook erg mooi. Bij de ketting zat ook een lief briefje (zie foto hierboven) en de ketting zat in een schattig zakje verpakt.

de ketting =) |  helaas is het wereldbolletje er wel uitgevallen, ergens op straat onderweg naar de hema, dus kan hem nergens meer terugvinden :(

1 opmerking:

  1. wat een mooie ketting, maar echt zonde dat het wereldbolletje er is uit gevallen! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn