24.5.12

Changed my blog: New name

Hee allemaal,

Ik heb vandaag besloten om de naam van mijn blog te veranderen. Ik was er al langer over na aan het denken omdat mijn oude naam: 'Just be happy and smile' eigenlijk niet paste bij de onderwerpen op mijn blog. Het doel is dat mijn blog uiteindelijk (zodra ik straks klaar ben met school en ik meer tijd heb) een DIY blog wordt. Naast de DIY artikelen zullen ook de persoonlijke artikelen over mij nog wel blijven bestaan. Wat vinden jullie van mijn nieuwe naam (en mijn nieuwe header)?

Vinden jullie deze blognaam + lay out beter of mijn ouder versie (zie hieronder) leuker?

Ik twijfel stiekem nog wel een beetje of ik het op deze manier beter vind, maar ik denk dat deze naam uiteindelijk beter bij de onderwerpen op mijn blog zal passen, en daarnaast vind ik de naam ook persoonlijker omdat mijn eigen naam er in voorkomt. Wat vinden jullie? :)

3 opmerkingen:

  1. Ik vind de nieuwe naam leuker! Die header trouwens ook haha. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je nieuwe naam leuk, die header is ook zo leuk met die I'tjes! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn