23.5.12

#INSPIRATION: Nina Dobrev

Tijd voor een nieuwe rubriek: Celeb Inspiration. Ik heb de laatste tijd weinig tijd om foto's te maken en bewerken van mijn eigen outfits, en daarom leek dit mij een leuke (en snellere) manier om jullie toch een beetje leuke fashion inspiratie te geven. In deze rubriek zal ik een look van een celebrity posten, en hier leuke (betaalbare) kleding bij zoeken. Als eerste aan de beurt: Nina Dobrev van o.a. Vampire Diaries.

Get the look 1
Ik heb deze collage gemaakt met Polyvore, dit is de eerste keer dat ik met Polyvore heb gewerkt, dus het was even wennen. Wat vinden jullie van deze rubriek? Houden, of meteen stoppen? 

Welke celebs zouden jullie graag voorbij willen zien komen?

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het een heel leuk idee!
  Ermee doorgaan :)

  x!
  Ik volg je.

  http://lifeofmeliz.blogspot.com/
  Ik heb een winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee hoor! :)
  Ik zou ermee doorgaan.

  'x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!! Mee doorgaan zou ik zeggen :D
  x Elize

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn