3.4.12

#OOTD: (fake) leather and lace.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik en outfit post heb gedaan. Dus vandaag terwijl ik op mijn bus stond te wachten (mijn bus was 15 minuten te laat!), heb ik een paar foto's van mijn outfit gemaakt. Ik moet wel vast zeggen dat de foto's niet van de allebeste kwaliteit zijn. Ze zijn gemaakt met mijn iPhone, omdat ik mijn camera niet bij had. Bovendien is het best lastig om foto's van jezelf te maken, haha! Klik op lees verder voor meer foto's en voor de verkoopadressen van mijn kleding.Mijn voeten waren een beetje rood, had deze schoentjes al de hele dag aan.Jack: H&M | Top: 2dayslook.nl | Jeanslegging: Pieces 

Schoentjes: eBay | Ketting: eBay | Armbandjes: eBay of gekregen.

4 opmerkingen:

 1. Erg leuk! Een kanten topje/blousje staat ook nog op mijn wishlist :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit!
  Volg je me terug?
  http://fashionskillsforyou.blogspot.com/
  Liefs,.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn