17.4.12

#OOTD: Daydream festival 2012

Een paar dagen geleden schreef ik een artikel met mijn top 5 van leuke festival nummers, omdat ik afgelopen zaterdag mijn eerste festival van het seizoen had: Daydream festival 2012! In dit artikel laat ik jullie mijn outfit zien van afgelopen zaterdag!

Klik op read more om mijn totale outfit te zien.De dag begon al goed. Om 13:00u zouden we vertrekken naar Daydream Festival 2012, maar om 12:00u kwam ik er achter dat ik ├ęcht geen leuke kleren meer had. Het gevolg: speedshoppen. Om 12:15u rende ik door de winkel mijn armen volhangend met alles dat me wel een beetje leuk leek. En geloof het of niet, om 12:30u stond ik buiten met twee leuke topjes. Ik zou thuis wel kijken welk topje het leukst was om aan te trekken voor het eerste festival.

Via Whatsapp foto's sturen van mijn twee opties, om advies te vragen aan een vriendin van mij. (let niet op mijn chagrijnige gezicht, haha) 

Uiteindelijk is de keuze uitgegaan naar optie1, met de top met het hartje. Op het festival aangekomen begon mijn dag meteen goed. Door alle haast met het omkleden en shoppen van nieuwe tops, was ik vergeten het prijskaartje van mijn topje te halen. Dus nadat ik ongeveer een uur aan het feesten was komt er een meisje naar mij toe: 'hee meisje, je hebt het prijskaartje nog aan je topje hangen'. Oeps.. haha!

Ik heb helaas niet zo heel veel foto's gemaakt van mijn outfit. Op deze foto is alles het beste te zien (PS toen het kouder werd trok ik mijn leren jasje over mijn outfit aan)
TOP: SHOEBY | SHORT: H&M | RIEM: H&M | PANTY: HEMA | HOOFDBANDJE: PIECES | TASJE: PEACOCKS (LONDON)

Some party pics:


Wat vinden jullie van mijn outfit? Gaan jullie graag naar Festivals?

3 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn