2.4.12

About me: tag ABC

Ik zag deze tag op iemand anders haar blog. En het leek me wel leuk om deze voor jullie in te vullen, zodat jullie weer wat meer over mij te weten komen. Eigenlijk is de bedoeling van deze tag erg simpel. Er staan verschillende onderwerpen genoteerd van A tot Z, en deze moet ik invullen.

Age: 
Ik ben op dit moment 21 jaar oud en in Juli zal ik alweer 22 jaar worden (pfoeh, begin mezelf echt oud te voelen nu!)

Best friend: 

Ik heb eigenlijk een vriendinnengroepje met drie vriendinnen. Daniëlle, Laura en Tessa. Ik trek hierbij het meeste op met Daniëlle, we zitten dan ook samen onder dansles (hip hop) en wonen lekker dicht bij elkaar in de buurt!
van links naar rechts: ikzelf, Daniëlle, Tessa, Laura, ikzelf, ikzelf, Jimmy


Chore you hate: 

Het klusje dat ik het meeste haat om te doen is toch écht aan school werken. Ik zie de laatste tijd een beetje op tegen mijn opleiding, omdat ik het idee heb dat het toch niet helemaal mijn ding is. Maar omdat ik over een maand of 9 klaar ben met school, vind ik het zonde om nu met mijn opleiding te stoppen. Dus dat wordt nog even een paar maandjes flink bikkelen! 

Dreamhouse: 

Mijn droomhuis vind ik denk ik moeilijk te omschrijven. Soms rijd ik door de straten en zie ik echt een huis staan waarvan ik denk: waauw die zou ik wel willen hebben. Het liefst zou ik een huis willen waar ruimte is voor voldoende dieren. Zo wil ik al ongeveer mijn hele leven een chocoladebruine Labrador, daarnaast mogen er ook nog andere hondjes en katten komen wonen. En ik zou het helemaal geweldig vinden als ik ooit een eigen paard zou hebben. Oja, en een zwembad in de tuin is natuurlijk ook niet verkeerd om te hebben ;)!

Essential start of your day: 
Haha misschien een heel stom begin van mijn dag. Maar ik start mijn ochtend altijd met even naar de WC gaan. Ik moet 's morgens altijd heel nodig plassen, haha. Daarnaast poets ik standaard iedere ochtend mijn tanden en doe ik mijn make-up. Ik ontbijt meestal niet (ik weet het slecht), omdat ik standaard te laat uit mijn bed kom. 
bron: weheartit.com
de kleur die ik mooi vind is een beetje de
kleur op de achtergrond van dit plaatje.

Favorite color: 
Mijn favoriete kleur is een beetje lastig uit te leggen. Ik vind zegmaar de combinatie tussen rood en roze erg mooi. Dus een kleur die niet echt roze is, maar ook niet echt rood. Een beetje ertussenin dus. 

Gold or silver: 
Hmm dit vind ik een lastige. Ik heb bijna elke dag dezelfde armbandjes om. Één van die armbandjes is een bruin leren gevlochten armbandje met gouden bedeltjes er aan. Dus als ik zou moeten kiezen tussen goud en zilver, kies ik denk ik toch voor goud. 
mijn arm met mijn "dagelijkse" armbandjes. Links het lederen armbandje met goudkleurige bedels. 
Height: 
Ik ben 1,72 lang.

Instruments I play: 
Ik ben echt A-muzikaal. Ik kan dan ook echt absoluut geen instrument bespelen. Tijdens muziekles op de middelbare school was ik dan ook echt rampzalig. Ik kon op de piano niet eens met twee handen tegelijk spelen. 

Job Title (most recent): 
Marketingmederwerker Shoeby. Ik werk nu ruim een jaar op de marketingafdeling van de fashionketen Shoeby. Wat ik hier doe? Eigenlijk alle lokale marketingactiviteiten. Dus als je ooit een flyertje op de mat krijgt met een jubileumsactie, een openingsactie of een heropeningsactie, dan weet je vanaf nu dat deze door mij geregeld is ;)! 

Kids: 

Ik wil later zeker kinderen, hoe veel ik er wil? Nog geen idee eigenlijk. Het liefste wel een even aantal, dus ik denk dat het of 2 of 4 kinderen gaan worden. 

Music that you always listen to: 

Om eerlijk te zijn luister ik naar heel veel soorten muziek. Van R&B tot rock (U2) tot House en Hardstyle. Het is bij mij afhankelijk van mijn stemming in wat voor soort muziek ik op dat moment zin heb. Op dit moment luister ik vooral House en Hardstyle, omdat ik echt enorm uitkijk naar alle festivals die er weer aankomen. (eerste festival in aantocht: DAYDREAM :D) Super veel zin in! Daarnaast luister ik veel R&B voor het dansen. 

Nickname: 
Ik heb niet echt een nickname, al hebben mijn vriendinnen wel de gewoonte gekregen om mij soms 'Karel' te noemen. Verder ben ik eigenlijk voor iedereen gewoon 'Carlijn'. 


Overnight hospital stays: 
Op mijn geboorte na, heb ik (gelukkig) nog nooit in het ziekenhuis gelegen. Laten we hopen dat ik dit kan volhouden! ;)


Phobias or fears: 
Ik heb niet echt hele erge angsten, behalve dat ik vaak bang ben als ik alleen ben in het donker (ja, iemand van 21 jaar is nog steeds soms bang in het donker). Verder ben ik vaak bang om alleen te zijn, ik houd heel erg van gezelschap om me heen, en vind het vaak moeilijk om écht alleen te zijn. 


Quote from a movie: 
Haha, het eerste dat op dit moment in mij opkomt is: 'May the odds be ever in your favor'. Omdat ik toevallig pas een armband heb besteld met die quote er op. Verder schiet me zo even niets te binnen. 
bron: luaili.deviantart.com

Reason to smile: 
Ik heb eigenlijk heel erg veel dingen die me blij maken. Ik heb hier zelfs ooit een hele blogpost aan gewijd, haha. Maar ik word vooral blij van mijn vriendinnen, mijn vriendje, van het kopen van nieuwe kleren en van mijn familie. 

Time you wake up: 
Ik sta op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag iedere dag om half 7 op. Ofja, ik sta niet echt om half 7 op, maar dan gaat mijn wekker. Afhankelijk van hoe moe ik me die ochtend voel (vaak voel ik me ontzettend moe) blijf ik nog altijd een tijdje snoozen. Op donderdagen kan ik vaak wat later uit mijn bed, omdat ik dan vaak later naar school moet. Op zaterdag sta ik ook vroeg op, om half 9, omdat ik iedere zaterdagochtend naar de sportschool ga voor een lesje Bodyattack en CXworx. Zondag is de enige dag dat ik écht kan uitslapen. Alleen vaak komt dit er ook niet van, omdat ik bijna altijd bij de voetbalwedstrijden van mijn vriend ga kijken. Underwear: 
Ik weet eigenlijk niet precies wat ik hier moet vermelden, haha. Ik draag inderdaad ondergoed (goh, echt waar?), en ik word er altijd blij van als ik een keer een 'setje' aan heb (dus als mijn BH en mijn string met elkaar matchen). Dit komt alleen helaas niet zo vaak voor, omdat het niet altijd tegelijk uit de was komt. 

Very important date this year: 

Hmmmm ik zit even te denken. Mijn verjaardag vind ik best belangrijk, haha. Ik ben op 1 juli jarig! Dit jaar is 1 juli voor mij extra feest, want ik ben dan ook nog is een half jaar samen met mijn vriend! Dubbel feesten dus! Ook kijk ik heel erg uit naar 14 juli, dan ga ik samen met Daniëlle op vakantie naar Parijs, Calella én Barcelona!  

Worst habit: 
Ik haat het van mezelf dat ik een enorme sloddervos ben. Ik ben echt een mega-chaoot, wat er vaak voor zorgt dat ik mijn sleutels, portemonnee of mobiel kwijt ben. Dat ik te laat kom of dingen vergeet en dat ik bijna altijd in de problemen kom met mijn schoolwerk. 
bron: weheartit.comX-ray's you've had done: 
Ik heb nog nooit een X-ray gehad, ik heb ook nog nooit iets gebroken in mijn leven, dus het is ook niet nodig geweest voor mij.

Yummy food you make: 

Ik vind zelf dat ik hele lekkere marengues kan maken, haha. Ik heb hier een tijdje geleden ook een kort receptje van gepost op mijn blog. 

Zoo-animal: 
Hmm ik heb zelf nooit een favoriet dierentuin dier gehad. Ik vind eigenlijk erg veel dieren heel erg gaaf. Maar als ik zou moeten kiezen dan gaat mijn voorkeur toch uit naar de Giraffe. Dit omdat het toch een speciale betekenis heeft voor mij. Mijn oma was helemaal gek van giraffen, en mijn oma is onlangs overleden. Als ik aan giraffen denk, denk ik eigenlijk altijd aan mijn oma. Wat de rede was van mijn oma om een giraffe als favoriet dier te hebben? Mijn oma vond giraffen zo zielig, omdat ze zo veel moeite moesten doen wanneer ze iets wilden drinken uit een meer, en ze daardoor erg kwetsbaar werden voor roofdieren. 
bron: wallpaper.imcphoto.net

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien! Die foto van die giraffen is echt mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love deze tag! Erg leuk ingevuld en de foto's die je erbij hebt gedaan zijn ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ingevuld! Elkaar volgen? http://fashionskillsforyou.blogspot.com/
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn