1.4.12

#SHOPLOG: Recent eBay & H&M buys

Ik heb onlangs weer mijn salaris ontvangen, wat voor mij betekent: SHOPPEN! Geld uitgeven. Ondanks dat ik eigenlijk iedere maand heel zuinig wil doen, is het me deze maand toch weer niet gelukt om het gat in mijn hand gesloten te houden. Hierbij een overzichtje van mijn laatste aankopen.

MUURSTICKER | eBay


HOOFDBANDJE | eBay

ACHTERKANTJE IPHONE | eBay
HUNGER GAMES ARMBAND: MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR | eBay
ROSÉ KLEURIGE HORLOGE | eBay
SHORT | H&M

IMITATIELEREN JACK | H&M

GEBLEEKTE JEANS | H&M

GRIJZE JEANS | H&M

SANDAALTJES | H&M

TOP | H&M

TOP | H&M
Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoopjes? 

7 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn