27.4.12

#REVIEW: Glossybox april

Nadat ik op verschillende blogs artikelen had gelezen over de Glossybox, kon ik me er niet van weerhouden om me hier ook voor aan te melden. Vier dagen gelden ontving ik een mailtje van Glossybox dat ze mijn pakketje op de post hadden gedaan. Toen ik twee dagen geleden thuis kwam stond daar in de gang: de Glossybox van april! Voor jullie een kijkje in mijn box, en een kleine review van een paar van deze producten.


Toen ik de Glossybox van april opende was ik aangenaam verrast. Er zaten eigenlijk best wel leuke producten in!

Zo zat er in de Glossybox de Yves Saint Laurent, Shocking mascara. Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd een vaste mascara gebruik (Falsh Lash Effect van Max Factor) en dat ik hier eigenlijk nooit van af ben gestapt. Maar nadat ik de mascara van Yves Saint Laurant getest heb ben ik eigenlijk behoorlijk fan geworden van deze mascara. Helaas kost de mascara ruim €30,- wanneer je deze zelf zou moeten kopen. Dus ik denk dat ik het toch bij de goedkopere Falsh Lash Effect van Max Factor zou houden. Maar tot mijn tester op is, kan ik gelukkig nog gebruik maken van de mascara van YSL. 


Links mijn oog zonder mascara, rechts de YSL mascara. 
Daarnaast zat er in de Glossybox een nagellakje van Essie (Tart Deco)! Hier was ik echt het meest blij mee, haha. Ik ben namelijk best wel een budget shopper wanneer het om beautyproducten gaat, en ik heb dus ook eigenlijk helemaal geen nagellakjes van duurdere merken. En nu dus een nagellakje van Essie, en de kleur is echt prachtig. Ik merk direct enorm verschil tussen de goedkopere lakjes die ik normaal gesproken gebruik (Catrice, Essence, Elf) en het lakje van Essie. In twee laagjes was de nagellak perfect dekkend aangebracht. De nagellak was echt snel droog in vergelijking met goedkopere lakjes en hij chipt echt helemaal niet snel.Daarnaast zat er in de Glossybox nog een set met testers van 3 geuren parfums van Rober Piguet (die ik eerlijk gezegd allemaal vond stinken, haha), Indola Innova Hydrate Bi-Phase Conditioner (die ik nog moet uitproberen, maar lijkt me erg fijn!) en H2o Hand & Nailcream. De hand en Nailcream van H2o vind ik erg fijn, alleen ruikt hij niet zo lekker. Wil jij je ook aanmelden voor een Glossybox? Klik hier
ik wil hier wel even bij vermelden dat ik een kleine bijdrage ontvang voor iedereen die zich via deze link aanmeld. 

3 opmerkingen:

 1. Die YSL mascara is echt heel mooi net als dat lakje trouwens.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die nagellak kleur is leuk voor koninginnedag! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! Ik heb net een winactie online gezet waar jee een beauty pakket ter waarde van 30,97 kan winnen! http://maximesieta.wordpress.com/2012/04/29/webshoptip-time4beauty/#more-954

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn