5.4.12

#REVIEW: Catrice 830 Salmon & Garfunkel nailpolish

Ik heb afgelopen week een nieuw nagellakje gekocht, en ik ben echt verliefd op de kleur van dit lakje. Zoals de naam al zegt: Salmon & Garfunkel, heeft het nagellakje een zalmroze kleur. Lees snel verder voor een uitgebreide review & swatch
bron: catrice.eu
Volgens het potje heeft het nagellakje een nieuwe kleur, dat klopt, en een nieuw borsteltje. Als ik het borsteltje vergelijk met andere borsteltjes van Catrice nagellak is het borsteltje inderdaad anders. Het kwastje is wat dikker en korter, waardoor je de nagellak gemakkelijker aan kunt brengen. Daarnaast belooft het potje dat je maar 2 lagen nodig hebt om de nagellak dekkend aan te brengen. Dit klopte bij mij niet. Ik had toch wel ├ęcht 3 lagen nodig om tot een mooie dekkende laag nagellak te komen. Ik kan jullie nog niks vertellen over de kwaliteit van de nagellak en of dat de nagellak snel begint met chippen, aangezien ik hem pas gisterenochtend heb opgedaan. Maar tot nu toe blijft hij al 1,5 dag mooi zitten (zonder topcoat).
Een swatch van de nagellak. Let niet op mijn vingers, ik heb de slechte gewoonte om mijn nagels te bijten, en ik bijt soms zelfs op de velletjes rondom mijn nagels. Niet echt een mooi nagellakhandje dus, haha!

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

7 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik heb hem ook, wilde ook een review doen maar hoeft nu niet meer haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een afgekloven nagelriemen;) Nee, meissie het is een mooie kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bijt ook nagels en dat is echt vervelend, je nagels worden er niet mooier op :( toch een hele mooie kleur hoor! Wij hebben 'm volgens mij ook thuis..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! http://fashionskillsforyou.blogspot.com/ Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie kleur staat goed bij je huidskleur!
  mooie blog heb je!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn