12.4.12

#SHOPLOG: Hunger Games Bracelet

Een tijdje geleden poste ik een artikel met recente aankopen via eBay en H&M. Eigenlijk heb ik alles via eBay al binnen gekregen. Ik ben ├ęcht super blij met mijn armband met een quote uit de film 'the Hunger Games'. Dus ik wil jullie bij deze eventjes mijn nieuwe armband showen!

  'May the odds be ever in your favor'  


de armband toegevoegd aan mijn 'vaste rijtje' met armbanden
Wat vinden jullie van de armband?

4 opmerkingen:

 1. Owh gaaaaaf. Ik ben echt fan, dus zo'n armband wil ik ook wel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die is mooi! Heb je de link nog van de verkoper? Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee! Ja hoor die link heb ik nog wel, je kan de armband hier kopen:
   http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150785334436#ht_1342wt_952

   Succes :)

   Liefs Carlijn

   Verwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn