12.4.12

30 days challenge day 9: festival music.

Het viel me vandaag op dat ik al een tijdje niks meer had geschreven voor de 30 day challenge. Dus vandaag leek het me een goed moment om weer een stukje te schrijven. Het onderwerp voor dag 9 was officieel mijn klas. Alleen heb ik niet echt een klas. Ik volg namelijk een duaal opleiding aan Avans Hogeschool in 's Hertogenbosch. Duaal betekent dat ik om de week op donderdagen naar school ga, en dat ik vier dagen in de week werk. Op dit moment ben ik bezig met mijn Minor (definitie: Onderwijseenheid van minimaal 30 studiepunten gericht op ofwel verbreding, ofwel verdieping van de studie bron: encyclo.nl). Ik heb nu geen lessen meer, maar kom om de week naar school voor begeleiding bij mijn minor. Hierbij zit ik in een groepje van drie studenten. Dus kortom; ik heb eigenlijk geen klas. Omdat ik over dit onderwerp dus eigenlijk weinig tot niks kan vertellen heb ik een nieuw onderwerp uitgekozen voor de 30 weeks challenge. Ik ben namelijk een enorme festivalverslaafde, en zodra ik housemuziek hoor, beginnen mijn festivalvoelsprieten al te kriebelen. Dus bij deze een top 5 van mijn favoriete house-nummers van dit moment!
bron: weheartit.comOp dit moment staat voor mij in mijn top 5 duidelijk Rattle van the Bingo Players. Ik vind dit nummer zo'n lekkere beat hebben, haha. Als deze met een festival gedraaid wordt, dan ben ik een gelukkig mens.Ook een erg lekker housenummertje vind ik Cobra van Hardwell. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik de eerste minuut een klein beetje langdradig vindt, zodra de beat wat meer in het nummer begint te komen is dit zeker een goed nummer om naar te luisteren!

Ook een heel goed nummer, deze hoor je de laatste tijd erg veel op de radio, vind ik Can't stop me van Afrojack & Shermanology. Dit nummer staat voor mij denk ik nu op nummer 1. Echt een liedje waar ik blij van word!

Ook een lekker nummertje vind ik Toulouse van Nicky Romero, al is dit ook weer een nummer met een wat langere intro (dat zie je vaker met house muziek) iets wat ik zelf altijd een beetje jammer vind, ik houd namelijk juist van die beat. Maar toch, het blijft een leuk nummertje.


En het laatste nummertje dat ik erg leuk vindt, al is deze wel al wat ouder (ik geloof uit 2009). Vind ik New New New van Bob Sinclar.

Naast deze vijf nummer zou ik nog tientallen andere super leuke house nummers op kunnen noemen, maar ik denk dat dit wel even genoeg is voor vandaag ;)! Ik zeg: tijd voor festivals! Aanstaande zaterdag de eerste: Daydream festival 2012, ik kan echt niet wachten!

Gaan jullie deze zomer ook veel festivals af? Wat is jullie favoriete muziekgenre?

1 opmerking:

  1. Leuke post en muziek! Ik ga nooit naar festivals. Veel plezier zaterdag!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn