1.3.12

GESLOTEN Winacties: Valentines day surprise: de uitslag!

bron: weheartit.com
Sorry, ik had beloofd gisteravond een berichtje te posten. Maar na mijn werk ga ik altijd direct sporten (bodypump). Ik was zo ontzettend dood na het sporten, dat ik in bad ben ga liggen met een boek (Hunger Games, love it!), totdat ik uit bad werd gebeld door de deurbel, want mijn lieve vriendje stond voor de deur. Dus het spijt me, ik was jullie (en mijn blog) helemaal vergeten. Dus bij deze alsnog mijn berichtje over de valentijnsactie die ik onlangs heb gehouden op mijn blog, want jullie willen natuurlijk allemaal weten wie er nu heeft gewonnen ;)!

Lees snel verder voor een beschrijving van mijn Valentijnsdag, en wie de winnaar is van mijn valentijnsactie!De winnaar is: NINA! 
Je vriend is sportleraar dus ik denk een surviveltoch om je sport skills te testen!
Maar als de hints niet kloppen een romantische zelfgemaakte lunch en daarna een heerlijke sauna verwenargangement?? En natuurlijk een bosje rode rozee!!
Misschien kan jou vriendje mijn vriendje wat tips geven!!
Veel plezier morgen!!
Liefs

Omdat ik bij reacties niet kon klikken op haar naam, denk ik dat ze geen blog heeft. Nina, mocht je wel een blog hebben dan hoor ik het graag!

Nina was de enige die aangaf dat hij me mee zou nemen naar de Sauna. En ja hoor, hier zijn we geweest op 14 februari. Gelukkig wel op badkledingdagen. Want ik voel me persoonlijk niet zo prettig tussen al die naakte mensen. Ik weet niet waarom, ik weet dan gewoon niet welke kant ik in moet kijken; "oooh mooi deze muur, en kijk is naar deze mooie tegels op de vloer, etc.". Nee, geen naakte mensen voor mij, haha.

Ik zal jullie een korte beschrijving geven van onze dag, want het was echt een dag om niet te vergeten. De sauna was namelijk terwijl wij daar waren in brand gevlogen. Dus nadat we ongeveer een uurtje binnen waren in de sauna, werden we geëvacueerd. Stonden we daar gezellig in onze badjasjes buiten, brrr koud. Na ongeveer 2 uur mochten we weer naar binnen, en hebben we toch een leuke dag gehad! Daarnaast hebben we nog een tegoedbon gekregen, waarmee we een volgende keer weer gratis naar binnen mogen. Dit betekent dus dat we nog een keertje naar de Suana kunnen gaan! Gezellig.

Aan deze bar zaten we heerlijk te lunchen totdat we naar buiten werden gestuurd ivm de brand in de sauna. 

3 opmerkingen:

  1. Nina, gefeliciteerd!
    Dit was echt een leuke prijsvraag (oké, prijsvraag, noem je dat wel zo in dit geval..) X

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn