17.3.12

About me: True love stories never have endings..

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over de verrassing die ik van mijn vriend had gekregen; een fotoshoot (klik hier voor het artikel). In dat artikel vertelde ik dat het een paar dagen zou duren totdat de foto's naar ons gemaild werden. Halverwege deze week kreeg mijn vriend een mailtje, en ja hoor! Het waren de foto's. In totaal zijn er ruim 150 foto's gemaakt. Één van de foto's mag ik uitkiezen, die zal op canvas gedrukt op mijn muur komen te hangen! Ik wil met jullie een paar van deze foto's delen. Omdat ik weet dat mijn vriend mijn blog ook regelmatig leest, wil ik bij deze even zeggen: 'super bedankt voor deze super leuke fotoshoot! Ik hou van je!'
Wat vinden jullie van deze foto's? Zouden jullie zelf ook een fotoshoot willen met je vriend?

11 opmerkingen:

 1. Wat zijn jullie een leuk stelletje!
  Mij lijkt het heel leuk om een fotoshoot met m'n vriend te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! De 2e vind ik heel stoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw hele mooie foto's!
  En wat zijn jullie leuk samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! En wat lief van je vriend!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. awhh wat schattig!
  Super leuke foto's :)
  Jullie zijn echt lief samen

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's! Leuke jurkjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie foto's!

  P.s ik volg je :) volg je terug ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! leuk stel zijn jullie :) ik zou dat ook wel willen met mijn vriend!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn