10.3.12

#WISHLIST: I love pastels

bron: howtobetrendy.com
In verschillende bladen en tijdschriften is te lezen dat pastelkleuren helemaal hot worden deze zomer, en ik moet toegeven. Ik ben op slag verliefd. Ik houd van pastelkleuren. Ik heb dan ook al verschillende items op mijn wishlist staan. Helaas laat mijn portemonnee het niet toe om al deze leuke spulletjes te kopen. Dus het blijft op dit moment helaas bij kijken, in plaats van kopen. Toch wil ik graag met jullie delen welke items ik nou heel graag aan mijn garderobe toe zou willen voegen.
Oeps; tijdens het speuren op internet werd ik op slag verliefd op dit 'see trough' blousje van New Look in twee pastelkleuren. Zo verliefd, dat ik hem niet kon laten liggen. Tegen de belofte aan mezelf in om géén kleren meer te kopen, heb ik dit blousje dus toch gekocht vandaag. Wat vinden jullie van dit blousje? Hoe zouden jullie hem combineren?
mijn nieuw gekochte blousje van New Look.9 opmerkingen:

 1. Oehh superleuk!!
  Ik hou echt van pastelkleuren zo mooi. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh hee erg leuk artikel!
  I love pastel clothes!

  Ik heb trouwens een cover geplaatst op mijn blog van een liedje, laat me weten wat je ervan vind haha!

  Liefs http://rimocean.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleren van Forever 21 zijn echt leuk! Ik vind pastelkleuren echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren!

  http://lifeofroshelle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn