2.3.12

GESLOTEN In het zonnetje: Nnailstyling.nl

Degene die de valentijnsactie zou winnen, zou in het zonnetje gezet worden via mijn blog! Nina van Lieshout is de gelukkige winnares van mijn winactie! Omdat ze helaas geen blog heeft, kan ik niets over haar blog schrijven. Maar wat blijkt nou, Nina heeft een eigen website!
De website www.nnailstyling.nl geeft meer informatie over de nagelsalon van Nina. Daarnaast kun je bij Nina ook diverse soorten parfum en make-up kopen. De salon van Nina bevindt zich in het plaatsje Zeeland in Noord-Brabant. Om een afspraak te maken kun je Nina e-mailen, of je kunt haar telefonisch bereiken. Klik hier voor de contactgegevens van Nina. De nagelsalon van Nina heeft ook een eigen Facebookpagina, volg haar op facebook! Om jullie allemaal kennis te laten met Nina, en met haar nagelsalon, hieronder een kort interview!

Waarom ben je gestart met je eigen salon?
Ik ben gestart met mijn eigen salon omdat ik kunstnagels altijd al mooi heb gevonden. Het leek mij leuk om dit zelf te kunnen zetten bij mensen die dit ook leuk vonden. Daarnaast leek het me super leuk iets voor mezelf te hebben, een eigen bedrijfje.

Wat vind je zelf het leukst om te doen bij klanten?
Eigenlijk alles wel. Als ze maar tevreden de deur uit gaan, dat vind ik het belangrijkste. En als ik weer nieuwe dingen mag uitproberen, bijvoorbeeld een nieuwe kleurtje.
Hoe zie je je toekomst later?
Ik zou mijn salon graag willen uitbreiden tot een salon met visagie en tanning. Maar of ik dat echt ga doen en of het echt gaat lukken durf ik niet te zeggen. Maar het zou wel helemaal geweldig zijn!

Wat voor tips wil je nog aan mijn lezers meegeven?
Als er iets is wat je echt heel leuk vindt, ga er dan gewoon voor! Het zal veel werk zijn in het begin, maar aan het eind heb je dan ook wat! Ik heb nu al 2,5 jaar een kleine gezellige eigen salon thuis!

Wat vinden jullie van de nagelsalon van Nina? Zouden jullie daar je nagels een keer laten verzorgen?


1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn