9.3.12

30 days challenge day 8: my day

bron: weheartit.com
Het leek me tijd om weer is een artikel te schrijven voor mijn 30 day challenge. Deze post gaat over mijn dag van gisteren, omdat ik mijn dag van vandaag eigenlijk in twee zinnen kan omschrijven. (Ik heb eerst gewerkt van 8:00 - 20:00u. Daarna heb ik heel de avond aan school gewerkt.) Niet echt een spannende dag dus ;)! Omdat ik jullie graag iets wil vertellen over een leuke dag, vertel ik jullie over gisteren. Een dag die eigenlijk heel klote begon, maar uiteindelijk perfect is geëindigd.
Mijn dag begon eigenlijk heel stressvol. Ik had onzettend veel voor school te doen (nu nog steeds), maar er was even een noodsituatie op het werk, waardoor ik onverwachts de hele middag moest werken. Het gevolg: totaal geen tijd om aan school te werken, wat weer als gevolg had dat ik helemaal overstuur was van de stress. Omdat ik nog moest gaan werken, ben ik snel in bad gegaan en heb ik mezelf omgekleed. Ondertussen was mijn vriend bij mij thuisgekomen, hij had die avond een verrassing voor mij gepland staan. Ik moest van hem mijn allermooiste kleren inpakken (voor die verrassing). Nadat ik mijn tas had ingepakt heeft mijn vriend me om 13:00u op mijn werk afgezet, waar hij me vervolgens rond 16:30u weer oppikte.

We hebben heerlijk samen wat gegeten in een klein caféetje in 's-Hertogenbosch, om vervolgens 1,5 uur (!) naar de verrassing te rijden die hij voor mij geregeld had. We moesten helemaal naar Haarlem, en heel de weg had ik geen idee wat we gingen doen. Bij het pand in Haarlem aangekomen werd het cadeau al heel snel duidelijk. Uit de ramen van het gebouw kwamen namelijk verschillende lichtflitsen. We hadden samen een fotoshoot! Echt super lief, en super leuk! Nadat ik ongeveer een kwartier in de visagie had gezeten, en mijn mooiste kleren had aangetrokken, werden we in heel veel verschillende poses op de foto gezet. Het was echt een superleuke avond, echt een perfecte afsluiter van mijn slecht begonnen dag. De foto's krijgen we nog per mail toegestuurd, zodra ik de foto's heb zal ik er een paar op mijn blog posten! Behalve de foto's per mail, mag ik van mijn vriend één foto uitkiezen die ik op canvas wil laten drukken. Ik heb namelijk één kale witte muur op mijn kamer, die heel graag mooi versierd wil worden met een leuke foto.

Foto's van deze zeer geslaagde avond en superlieve verrassing volgen dus waarschijnlijk begin volgende week (zodra ik ook de foto's heb ontvangen van de fotograaf!). Stay tuned!

1 opmerking:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn