13.2.12

GESLOTEN About me: Valentine's day surprise

bron: weheartit.com
Zoals jullie allemaal wel zullen weten is het morgen Valentijnsdag. Ik moet eerlijk toegeven dat ik Valentijnsdag (ondanks dat het één grote commerciële dag is) altijd toch wel heel erg leuk vind. Het is gewoon net een dagje dat je even wat extra aandacht aan elkaar kan besteden, en echt even de tijd voor elkaar neemt. Mijn vriend en ik doen dit jaar ook aan Valentijn. Ik heb zelf een verrassing voor hem (die ik hier helaas niet online ga zetten, aangezien hij mijn blog ook leest, en ik wil mijn verrassing heel graag geheim houden). Maar hij heeft ook een verrassing voor mij. Speciaal voor zijn verrassing heb ik vrij gevraagd op mijn werk. Ik wil heeeeel graag weten wat hij voor mij geregeld heeft. Ik weet ook dat hij er ontzettend veel moeite voor heeft gedaan. Het regelen van mijn Valentijnscadeau is tot twee keer toe mislukt, ongeveer een week geleden was het cadeau eindelijk gelukt. Ik en zelf al flink aan het nadenken over de verrassing, en wat het zou kunnen zijn. Maar helaas kom ik niet echt ver. Door met mij mee te raden naar de verrassing, maak je kans op een klein prijsje! Lees snel verder.


bron: weheartit.com
Ik vind het hartstikke lief dat mijn vriend zo veel moeite heeft gedaan voor mijn Valentijnscadeau. Alleen er is één klein probleempje. Ik kan absoluut niet tegen verrassingen. Ik ben echt enorm nieuwsgierig. Ik ben dus ook continu aan het zeuren om hints en tips over wat we gaan doen. Ik heb de verschillende tips gekregen van mijn vriend, nou is mijn vraag; wat denken jullie dat ik ga krijgen. De hints zijn enorm vaag, dus ik denk dat jullie, er net als mij niks mee kunnen. Maar het is een poging waard.
Ik wil hier een leuk spelletje van maken, degene die uiteindelijk goed heeft geraden wat ik voor Valentijnsdag heb gekregen, zal ik in het zonnetje zetten door een artikel op mijn blog te schrijven, over jouw blog! Dus iedereen, raad er op los en succes! Woensdagavond zal ik de winnaar bekend maken! Hieronder alle tips die ik heb gekregen.

 1. Het duurt tot maximaal 17:00u, want om 17:30u moet hij zelf werken.
 2. Ik moet schone kleren meenemen.
 3. Een collega (die weet wat het cadeau is) zegt: ik zou als ik jou was oude kleren aantrekken.
 4. Een vriendin van mij, die ook weet wat het cadeau is, zegt dat ik geen oude kleren aan hoef te trekken, maar dat ik inderdaad wel schone kleren mee moet nemen.
 5. Ik moet mijn bikini meenemen (als ik dat wil).
 6. De locatie waar we heen gaan is niet in onze woonplaatsen (dus Gemert of Veghel). 
 7. Tijdens de fitnessles die hij gaf (hij is fitnessleraar), heeft hij tegen iedereen gezegd dat hij voor zijn vriendin (ik dus) een bed vol met rozenblaadjes en een bosje bloemen als cadeau heeft (ik denk zelf dat dit het cadeau niet is, aangezien het niet overeen komt met tip 5). 
 8. Oja, en de laatste hint was: "misschien is alles dat ik als tip heb gegeven wel helemaal niet waar."
Kortom, tips waar ik niks aan heb, haha. Misschien dat jullie hier wel wat mee kunnen. Succes!

Je kunt meedoen aan deze actie t/m dinsdag 14 februari 24:00u. 

9 opmerkingen:

 1. Ik denk een boottochtje. Daar hoef je heen oude keren voor aan, maar als je in het water valt wel slim om nieuwe kleren mee te hebben ;) en dat hij je daar een bos rozen geeft en dat de boot vol ligt met rozenblaadjes!

  Maar ik kan net als jij niet tegen verassingen. Ik en mijn vriend doen eigelijk niet aan valentijn, maar toch heeft hij wat gekocht. En hoe ik ook zeur. Hij wil geen hint geven :( dus helaas afwachten maar. Ik ben zoo nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je vriend is sportleraar dus ik denk een surviveltoch om je sport skills te testen!

  Maar als de hints niet kloppen een romantische zelfgemaakte lunch en daarna een heerlijke sauna verwenargangement?? En natuurlijk een bosje rode rozee!!

  Misschien kan jou vriendje mijn vriendje wat tips geven!!

  Veel plezier morgen!!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een lekkere romantische wandeling in het bos van center parcs met leuke activiteiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha ik kan wel heel flauw gaan doen natuurlijk, Want ik weet namelijk wat het is... Maar Dat ga ik jou lekker niet zeggen!

  Groetjes,

  Melvin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, wat een grappig idee, ik weet het alleen écht niet.
  Happy valentinesday!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! En inderdaad heel spannend voor jou:) Misschien een survivaltocht? Of een boottochtje? Ben benieuwd!
  x Leila in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn