16.2.12

About me: Life doesn't always go as planned

Hee lieve lezers,

Dit berichtje is eigenlijk alleen even ter informatie. Ik had beloofd om gisteren een winnaar bekend te maken van mijn Valentijnsactie. Ik kan alleen even vertellen dat dit bericht zo snel mogelijk komt, maar op dit moment nog even niet gaat lukken. Het gaat al een tijdje niet zo goed met mijn oma, maar de laatste tijd gaat ze toch wel heel erg achteruit. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik heel even in mijn hoofd niet bezig ben met bloggen en met het bijhouden van mijn blog. Zodra het weer beter gaat met mijn oma (als dat nog gaat gebeuren..) zal ik weer wat actiever gaan bloggen. Voor nu wil ik even laten weten dat ik de komende week/weken wat minder actief zal gaan bloggen. Ik hoop tot snel!

Liefs Carlijn

3 opmerkingen:

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn