29.2.12

I've been away for a while

Hee allemaal,

Ik weet dat ik een tijdje afwezig ben geweest. Maar ik wil jullie vast vertellen dat ik vanavond een nieuw artikel zal schrijven voor mijn blog. Ik heb nog veel dingen die ik jullie wil vertellen. Zo moet ik nog een winnaar kiezen uit mijn Valentijnsactie die ik onlangs heb gehouden! Deze zal ik vanavond bekend maken. Daarnaast heb ik pas mijn slaapkamer een beetje gepimpt, er zal dus binnenkort een artikel komen over mijn gepimpte slaapkamer. Daarnaast had ik verteld dat ik zou beginnen aan een mega kastopruiming. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier nog niet aan toe ben gekomen, maar ook hier zal ik dit weekend mee proberen te starten, binnenkort zal hier ook een artikel over online komen. Verder ga ik de 30 weeks challenge weer oppakken. Deze week laat ik jullie dus opnieuw een kijkje nemen in mijn leven, ik ga jullie namelijk vertellen hoe mijn dag was. Stay tuned :)

Liefs Carlijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het altijd leuk om nieuwe reacties op mijn blog te lezen, en zal altijd een kijkje nemen op jouw blog na het plaatsen van een reactie! Ook tips, commentaar of andere opmerkingen kun je hier kwijt! Bedankt voor je reactie! Liefs Carlijn